Forum Discussion

terminator121x's avatar
terminator121x
New Rookie
24 days ago

Oceny ogl

Chciałbym zapytać o oceny ogólne. Ponieważ zauważyłem że dosłownie wszyscy faceci. Nie mają 1 nogi prawie każdy oprócz mbappe. Dembele itd mają po 70 tempa ale Claudii pina i każda inna kobieta mają po 90  tempa i strzelania do to ma być dosłownie kobieca liga jest łatwiejsza. I jakby spoko ale to nie znaczy że oceny ogl maja być tak wysokie że znosisz będą kobiety deklasowały. Mojego van dajka czy innego obrońcę na początek a i mam jedną prośbę czy możecie też zmniejszyć wypuszczanie paczek za 500 tys itd  to nie jest śmieszne jak kilka tygodni. Po prem jest paczka za 250 itd ja chcę się nagrać i nie zmieniajcie całej gry po / tygodniach  bo jak zmówisz będę grał na pine czy mbappe tydzień po bo se kupił fc point to ja sądzę że to koniec fc. Bo to co się dzieje od fc 25 jest nie pojęte fc 24 jeszcze było fajne ale później nie mam nadzieję że wysłuchacie i tym razem będziecie słuchać graczy. I nie zrobicie nas  w konia i zmienic te bieganie w the grounds 

6 Replies

• Chciałbym dodać. Do tamtej wypowiedzi że no   Nie rozumiem jak ma działać te ze. Kobieta przepycha chłopa. No fc 26 wiadomo pina. Rozwala każdego ważąc 60 czy tam trochę mniej   Gdzie to jest prawie ze niemożliwe tak samo jest mniejsza a i tak główkę to wygra jakby nwm co  i trochę widać że ultimate plus to skok na kasę. Dajecie ikonę 85 plus jak zobaczę że dużo osób dostaje Nazario  czy inne  gdzie ja chcę się cieszyć gra bez wydawania kasy  no to trochę słabo  na plus bo słyszałem że ma być mniej eventow spoko    Jak dłużej będzie trwał jakiś event można by było dać że jedna drużyna jest na tydzień ws że najpierw kobiety a później faceci ale nwm jakby trzeba było to zrobić ale nadal na plus 

ale proszę. Usuńcie role i style gry i zróbcie osobny tryb dla kobiet  bo jak tak to ma wyglądać to cienko to widzę  tymbardziej że wychodzi gta 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Hej terminator121x​ 

Dzięki za podzielenie się swoimi przemyśleniami.

Widzę, że poruszyłeś kilka różnych kwestii - od ocen zawodników, przez balans rozgrywki, aż po zawartość Ultimate Team i wydajność na Nintendo Switch 2. Taki feedback jest cenny i na pewno warto się nim dzielić.

Jeśli chodzi o 60 FPS na Nintendo Switch 2, na ten moment nie mamy informacji, którymi moglibyśmy się podzielić.

Z kolei kwestie dotyczące ocen zawodników, stylów gry, ról czy balansu rozgrywki są regularnie analizowane na podstawie opinii społeczności i mogą zmieniać się wraz z kolejnymi aktualizacjami.

• terminator121x's avatar
    terminator121x
    New Rookie
    24 days ago

EA_Kalina​  w jakim sensie opinia społeczności wy powinniście patrzeć jak ktoś gra a nie opinie. Społeczności  Bo jaki sens ma  te za każdy prawi że facet ma po 70 tempa a kobiety po 90. Jaki ma być fun z tej gry jak znowu kobiety będą gorowac 

powinniście patrzeć    Na grę zawodnika w irl a nie na opinie  a co do tego 60 fps na switcha 2 to jak nie macie ws w mądrej to jest więc mam nadzieję że będzie bo to jest dopłacanie 50 zł za jakieś the grounds  które będzie chodzić w 30 klatkach jak nie zmieni się wydajność  i będzie przymulało  po 2 latach robienia nas w konia z tym że wysłuchaliście    Zróbcie dobrą grę ta gra ma potencjał nie zmieniajcie jej po 2 tygach i nie dawajcie tylu paczek dziwne jest to że za dopłata możesz kupić ultimate i grać se 7 dni wcześniej jak ktoś ma kasę to już może se pootwierać paczki i se budować dobry skald gdzie ja nie zamierzam dopłacać      Jak nie dacie paczek za 500 k w październiku lub w listopadzie to ta gra ma potencjał jak jej nie zmienicie po 3 tygodniach  bo obrona teraz kuleje i granie w środku pola tylko kontratak  i jest po 10-10 w każdym meczu  i te style gry nie musicie ich usuwać ale zróbcie ja tak zbalansowane żeby to atrybuty były najważniejsze np 90 % atry a 10 styl no nwm pp zeby to było zbalansowane  nie chce patrzeć na tą zakładkę. I płakać bo trafiam ikonę która nie ma dobrego stylu i mogę zrobić lepszego typa w evolucji 

• terminator121x's avatar
    terminator121x
    New Rookie
    24 days ago

I  pooglądajcie piłkę kobiet i zobaczycie że kobiecą piłka jest łatwiejsza w 400 procentach i nie ma sensie jak każda typiara ma po 91 ovr z Barcelony jak. W tej lidze d nie ma nikogo innego dobrego oprócz Barcelony itd ciężko jest grać w grę jak nie mogę grać moimi ulubionymi zawodnikami jak nie umia podać albo ich kobieta przepycha 50 kg