Forum Discussion

Kowalitri's avatar
Kowalitri
New Vanguard
7 days ago

Ustawienia kamer

Zwracam się do moderatorów czy wiedzą może dkaczego w tej odsłonie EA FC nie ma jak w poprzednich edycjach ustawienia kamery ,, Stare ustawienia ,, tak jak było w poprzednich edycjach ?  Ustawiałem juz wszystkie kamery w różnych opcjach ustawień własnych i za cholerę nie moge dopasować kamery do poprzednich edycji , mam wrażenie że te kamery mają w ogóle inne opcje niż poprzednio ,inne konty , inny rzut widoku no przerobiłem tyle ustawień i  nie mam już pomysłu jak to ugryźć.  W Rivals , wydarzeniach na żywo , czy UT Champions to ok bo tam kamera odgórnie ustawiona ale w SB to już inna bajka jak chce się coś dopasować.  Czy jest szansa że EA doda opcje ,, Stare ustawienia,, jak było poprzednio?

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej Kowalitri​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie.

Nie posiadam informacji o powodach decyzji projektowych dotyczących usunięcia tej konkretnej kamery ani o planach jej przywrócenia w przyszłych aktualizacjach. Abyśmy mogli jednak lepiej zrozumieć Twój punkt widzenia, czy mógłbyś doprecyzować, które parametry obecnych kamer, takie jak wysokość, kąt czy przybliżenie, sprawiają Ci największą trudność w porównaniu do poprzednich edycji?

• Grałem w SB jak i inne tryby i nie zauważyłem by kamera jakoś się różniła.Dalej gram na współpracy 20-0.

• erhard55's avatar
    erhard55
    Rising Adventurer
    3 days ago

Potwierdzam mam te same problemy z ustawieniem kamer !!!