LapneSSNewcomer1 day agoBłąd przy prznoszeniu fc pointsZakupione fc points o godzinie 16.54 nie przeszły mi na nową edycje. Konsultant mowi mi, że są one na moim koncie fc 26, bo nie zostały przeniesione, mimo że kliknąłem prosbę o transfer.
Recent DiscussionsEa play ea fc 27 nie działa Kupiłem ea play i nie mogę uruchomić ea fc 27 jest napisane że czas został wykożystany czy mogę jakoś to naprawić ? Celebracje w klubach Czy możecie w końcu dodać celebrację po strzeleniu gola w ostatniej minucie na np. 3:3, 4:3 itd. a nie że strzelam gola i mój zawodnik zamiast się cieszyć po golu, biega po całym boisku i nie ma żadn...Problem z zadaniem mam taki problem ze podstawy wbs zrobilem odraazu jak zaczalem grac a teraz mam takie zadanie wiec nie moge go zrobic co teraz? Fc 27 . Gra każe wykonać ewolucję której nie ma. Fc 27 . Gra każe wykonać ewolucję której nie ma . W załączniku screeny . Ta gra jest pełna błędów jak można było wydać coś takiego za tyle kasy ?! W załączniku screeny . Jak niby nam odblokować rynek...Błąd wersji próbnej EA Play Zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu z 10-godzinną wersją próbną gry w ramach abonamentu EA Play. Po pobraniu gry i próbie jej pierwszego uruchomienia od razu wyświetlił się komunika...