VBK1337Newcomer1 day agoBrak fc points po zakupieZakupiłem fc pointa w aplikacji chompanion i nie dostałem ich pieniądze zostały pobrane a fc pointa brak
Recent Discussionsuruchamianie gry siema gdy odpalam gre przez steama klikam graj mam ekran wczytywania wlacza sie antycheat i wgl to powinno mnie przerzucic do gry a mi ja crashuja wywala do steama i znowu mam zeby nacisnac graj FC 27 nie uruchamia się – błąd EA Javelin AntiCheat (7)(1) / Error 87 Dzień dobry, EA SPORTS FC 27 nie uruchamia się na moim komputerze. Gra za każdym razem zatrzymuje się na komunikacie „Sprawdzanie środowiska gry”, a następnie pojawia się błąd: „Wystąpił błąd...Brak fc points po zakupie Zakupiłem fc pointa w aplikacji chompanion i nie dostałem ich pieniądze zostały pobrane a fc pointa brak Blue screen podczas meczu Podczas meczu w losowej chwili mam crasha nie mogę nic zrobic gra sie zacięła, po 20 sekundach wyskakuje Blue screen, po restarcie komputera i włączeniu ponownie ea fc 27 zdarza sie ze parę meczow za...BRAK SEASON PASS W FC 27 ULTIMATE Zakupiłem FC 27 ULTIMATE i nie otrzymałem season pass 1 który był w pakiecie z edycją ULTIMATE!!! Myślałem, że trzeba kupić żeby aktywować i FC POINTS nie zostaną mi zabrane po czym zabrało mi 1000 F...