SamuelEZ123Newcomer3 days agobrak przepustki sezonowejmam edycję ultimate i otrzymałem już paczkę i fc points, ale dalej nie mam przepustki sezonowej mimo, że gram już parę godzin i próbowałem uruchamiać ponownie grę.
Recent DiscussionsFC 27 tryb: RUSH - problem kolory ... Obecnie, nie można w RUSH poznać po tabeli wyników kto prowadzi GOŚCIE lub GOSP. powinni mieć jasny herb. l ten herb byłby dla tych co grają w jasnych koszulkach. Problemy z odróżnieniem kol...Problem z odpaleniem EA FC 26 Mam problem z uruchomieniem FC 26. Problem ten występuję również w FC 25 więc nie jestem pewien zakupu nowej gry, w obawie przed tym samym problemem. Specjalistą od komputerów nie jestem ale męczę si...[FC 27] 10-godzinny okres próbny EA Play wyświetla się jako wykorzystany mam kupione ea play i chce zagrac w wersje probna 10 godzin , odpalilem gre 1 raz o 9.40 i pokazuje mi ze mam wykorzystane te 10 godzin o co chodzi? FC 27 nie uruchamia się – błąd Javelin Anti-Cheat (7)(1) Cześć wszystkim! Mam problem z uruchomieniem EA SPORTS FC 27 na PC. Gra zatrzymuje się na komunikacie „Sprawdzanie środowiska gry”, a następnie się zamyka. Na początku otrzymywałem błąd: EAAntiChe...fc 27 nie chce mi sie odpalic ea fc 27 mimo weryfikacji plików nie uruchamia mi sie. pojawia sie jedynie okienko startowe po czym gra sie zamyka i wraca mi do ea app