CzaruBearNewcomer12 hours agoBrak zadań dynamicznej kariery managera na ps5Nie wyświetlają się zadania dynamicznej kariery managera i nie można zdobywać SP gdzie gracze na Xbox mają to już za sobą
Recent DiscussionsPILNE-Utworzeni zawodnicy nie mają imienia ani nazwiska–wyświetlany jest numer Witam Zespół EA SPORTS FC, Bardzo proszę o rekacje na post ponieważ chciałbym zgłosić poważny problem dotyczący utworzonych zawodników w EA SPORTS FC 27. Kiedy tworzę zawodnika, prawidłowo wpi...Arsenal vs arsenal Grałem mecz division rivals i wyrzuciło mnie z gry bo wywaliło mi internet. Wszedłem do gry około 5h później i chciałem zagrać mecz division rivals. Nagle wchodząc do meczu pokazuje się spotkanie ars...Problem z kolorami w EA FC 27. Wszystko jest szare Hej, w dniu wczorajszym napoktałem problem z kolorami. Grałem sobie tryb kariery zawodnika i nagle po rozpoczęciu drugiej połowu kamera się zawiesiła a kolory murawy zrobiły się szare. Włączenie mecz...FC 27 nie uruchamia się – błąd EA Javelin AntiCheat (7)(1) / Error 87 Dzień dobry, EA SPORTS FC 27 nie uruchamia się na moim komputerze. Gra za każdym razem zatrzymuje się na komunikacie „Sprawdzanie środowiska gry”, a następnie pojawia się błąd: „Wystąpił błąd...Sesja niedostępna Siema, od kilku dni mam problem. Mianowicie: kiedy odpalam Rivals lub Gauntlet (SB, rush działają) zaakceptuję trykoty... zacina oczekiwanie. Ping się zmienia, animacja działa, ale nie łączy. Po min...