Forum Discussion
Ja również gram na Playstation 5 i gra crashuje mi nawet kilka razy dziennie podczas grania. Głównie gram w Squad Battles bo po prostu lubię ten tryb. To jest ewidentnie wina serwerów EA. Zauważyłem jedną zależność która się powtarza podczas tych rozłączeń z serwerem a mianowicie dzieje się tak najczęściej jak ustawię trudność na poziom wyższym niż nowicjusz co jest tragoczne gdyż takie błędy ze strony EA nie pozwalają mi kompletnie na wbicie wyższej rangi a to przekłada się na gorsze nagrody. Oczywiście też wrzuciłem tu POST lecz oczywiście nikt z EA nie odpowiada na opinie o ich beznadziejnych serwerach.
- EA_Kalina1 day ago
Community Manager
MajsterSzew Zwróć proszę uwagę, że problem poruszony przez autora tego wątku dotyczy innej kwestii niż ta, o której piszesz. Sprawdziłam Twój osobny post i zostawiłam pod nim odpowiedź.
Bardzo zależy nam na tym, aby każdy wątek był poświęcony jednemu konkretnemu tematowi – dzięki temu forum pozostaje przejrzyste, a innym graczom z podobnym kłopotem znacznie łatwiej znaleźć rozwiązanie. Zapraszam do kontynuowania dyskusji w Twoim temacie!