MagisdrRising Newcomer2 days agoRe: [FC 27] 10-godzinny okres próbny EA Play wyświetla się jako wykorzystanyWitam czy macie jakąś radę co zrobić, ponieważ jak chcę odpalić próbne 10 godzin gry to wyskakuje powiadomienie, że mój czas gry już minął. Wiecie jak to naprawić?
Recent Discussionsfc 27 nie chce mi się odpalić ea fc 27 mimo weryfikacji plików nie uruchamia mi się. Pojawia się jedynie okienko startowe po czym gra się zamyka i wraca mi do ea app Problem z odpaleniem gry Hej, zakupiłem grę i nie mogę jej odpalić. Czy ktoś wie co się dzieje? Wydaję mi się, że jest jakiś problem z anti-cheatem i od wczoraj nie mogę go rozwiązać. Jeśli ktoś ma jakąś radę to proszę o od...[FC 27] 10-godzinny okres próbny EA Play wyświetla się jako wykorzystany mam kupione ea play i chce zagrac w wersje probna 10 godzin , odpalilem gre 1 raz o 9.40 i pokazuje mi ze mam wykorzystane te 10 godzin o co chodzi? Zacinanie po ok. godzinie gry mimo 120FPSów Tak jak w temacie - Pierwszy mecz/dwa są płynne - później rozpoczyna się ścinanie obrazu, mimo, że z nakładki widzę, że mam generowane stabilne 120FPS z czasem ok 8/9ms na klatkę. Natomiast odczuwa...FC POINTS Witam dostałem tylko 2000 punktów podczas gdy moj kolega dostał 4k pointsów mamy ten sam abonament ea play pro