Forum Discussion
Hej SI_SENIORZZ
Dzięki za konkretną listę kroków. Zamiast powtarzać reinstalacje, sprawdźmy 3 rzeczy specyficzne dla czystego systemu:
- Wejdź do C:\Program Files\EA\AC, kliknij prawym przyciskiem myszy na EAAntiCheat.GameService.exe > Właściwości > Podpisy cyfrowe > Szczegóły > Wyświetl certyfikat > Zainstaluj certyfikat. Zrób to samo dla EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe.
- Na świeżym Windows 11 zainstaluj najnowsze pakiety Visual C++ Redistributable 2015–2022 (obie wersje: x64 oraz x86 ze strony Microsoftu) i zrestartuj PC.
- Wejdź w Zabezpieczenia Windows > Bezpieczeństwo urządzenia > Szczegóły izolacji rdzenia i na próbę wyłącz opcję Integralność pamięci, a następnie uruchom ponownie komputer.
Po tych krokach odpal EA app jako administrator i daj znać, jak poszło.
Dzień dobry. Wykonałem wszystkie zalecane czynności. Zainstalowałem wskazane certyfikaty EA AntiCheat oraz najnowsze pakiety Microsoft Visual C++ Redistributable x64 i x86. Ponownie uruchomiłem komputer. Integralność pamięci jest wyłączona. Niestety problem nadal występuje. FC 27 nadal crashuje podczas „Sprawdzania środowiska gry”. Błąd pozostaje taki sam: EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe, kod wyjątku 0xc0000409, przesunięcie błędu 0x0000000000778c15. Problem występuje również na świeżej instalacji Windows 11 z włączonym Secure Boot. Proszę o wskazanie kolejnych kroków lub przekazanie sprawy do zespołu odpowiedzialnego za EA Javelin AntiCheat.