Forum Discussion

chrypiacy-zwid's avatar
chrypiacy-zwid
Rising Novice
1 day ago

FC 27 Web App – EA Play Pro PC Steam a konto EA z PSN

Witam.

Mam konto EA połączone z PSN oraz Steam. W FC 26 grałem na PlayStation, ale FC 27 będę grał tylko na PC przez Steam. Mam EA Play Pro na tym samym koncie EA

Moje pytanie dotyczy Web App FC 27 przed premierą. Czy po wejściu do Web App system automatycznie wybierze moją starą personę PlayStation?

Chcę, aby mój klub FUT 27 oraz wszystkie nagrody EA Play Pro zostały przypisane do PC/Steam, a nie do PlayStation.

Czy EA zaleca wykonanie jakiejś czynności przed wejściem do Web App? Czy można ręcznie wybrać personę Steam/PC

Nie chcę przypadkowo rozpocząć FUT 27 na PlayStation.

5 Replies

• Jeśli mnie pamięć nie myli to niestety ale dopiero po uruchomieniu gry i stworzeniu tam klubu będziesz miał dostęp do Web App jako wersja na pc. Jeśli zrobisz to jutro to system wyłapie ostatnie logowanie z FC26 z konsoli i na konsoli utworzy się klub a nie tak jak chcesz.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 hours ago

Hej chrypiacy-zwid​ 

Dla sprostowania: 

EA Play Pro jest dostępne tylko na EA app. Wczesny dostęp dla EA Play Pro to (CEST): September 18 at 1:00 AM

Posiadając EA Play na Steam, otrzymasz 10 h wczesnego dostępu i grać będziesz mógł od (CEST): September 18 at 6:00 AM

Zgodnie z tym, o czym wspomniał Avalayya​, sugerowałbym, abyś wstrzymał się z logowaniem do Web App przed utworzeniem klubu w grze. Póki co nie ma oficjalnych informacji na temat zmian w działaniu Web app, niemniej będzie to na pewno bezpieczna opcja, jeśli chcesz otrzymać nagrody na innej platformie niż dotychczas. 

• Lecz ja zalożyłem sobie konto również w ea fc 26 na PC mając ea play pro, dlatego posiadam w tym momencie i klub na PSN konsola i na PC  komputer teraz tylko kwestia które konto na web app po wejści zostanie wybrane lub gdzie i jak mogę je wybrać bo chce wystartować tak jak każdy.

• chrypiacy-zwid's avatar
    chrypiacy-zwid
    Rising Novice
    3 hours ago

Lecz ja zalożyłem sobie konto również w ea fc 26 na PC mając ea play pro, dlatego posiadam w tym momencie i klub na PSN konsola i na PC  komputer teraz tylko kwestia które konto na web app po wejści zostanie wybrane lub gdzie i jak mogę je wybrać bo chce wystartować tak jak każdy.

• chrypiacy-zwid's avatar
    chrypiacy-zwid
    Rising Novice
    8 minutes ago

Dostalem informacje od pomocy ze wystarczy abym zagral osattni raz w ea fc 26 ale na PC i dzisaij jak wyjdzie web app to zeby wejsc i zobaczyc czy uzywan konta PC jesli nie to zmienić z PSN na PC i dopiero wtedy odbierac nagrody czy coś takiego czy to prawda? Kontaktwałem się z ea help  EA_Kuba​