Forum Discussion

Madridista_927's avatar
Madridista_927
Seasoned Newcomer
2 days ago

PILNE-Utworzeni zawodnicy nie mają imienia ani nazwiska–wyświetlany jest numer

Witam Zespół EA SPORTS FC,

Bardzo proszę o rekacje na post ponieważ 

chciałbym zgłosić poważny problem dotyczący utworzonych zawodników w EA SPORTS FC 27.

Kiedy tworzę zawodnika, prawidłowo wpisuję zarówno imię, jak i nazwisko podczas procesu tworzenia. Jednak po utworzeniu zawodnika gra nie wyświetla jego imienia ani nazwiska. Zamiast tego zawodnik jest wyświetlany wyłącznie za pomocą przypisanego mu numeru na koszulce / w składzie.

Co dziwne, pierwszy zawodnik, którego wcześniej utworzyłem, miał prawidłowo wyświetlane zarówno imię, jak i nazwisko. Następnie usunąłem tego zawodnika i utworzyłem nowych zawodników, używając dokładnie tego samego imienia i nazwiska. Niestety każdy nowo utworzony zawodnik jest teraz wyświetlany wyłącznie za pomocą przypisanego numeru, bez imienia i nazwiska.

Sprawdzałem to kilka razy i problem nadal występuje za każdym razem, gdy tworzę nowego zawodnika.

Dla jasności:

• Podczas tworzenia zawodnika wpisuję imię i nazwisko.
  • Pierwszy utworzony zawodnik prawidłowo wyświetlał imię i nazwisko.
  • Następnie usunąłem tego zawodnika.
  • Utworzyłem nowych zawodników, używając tego samego imienia i nazwiska.
  • Nowi zawodnicy są wyświetlani wyłącznie za pomocą przypisanego numeru.
  • Problem występuje za każdym razem, gdy tworzę kolejnego zawodnika.
  • Imię i nazwisko są prawidłowo wpisywane podczas procesu tworzenia zawodnika.

W załączniku przesyłam zrzut ekranu pokazujący ten problem.

Chciałbym uprzejmie poprosić zespół EA SPORTS FC o jak najszybsze zbadanie tego problemu oraz, jeśli to możliwe, przedstawienie rozwiązania lub sposobu obejścia tego błędu.

Bardzo zależy mi na rozpoczęciu trybu Kariery, jednak obecnie ten problem mi to uniemożliwia. Byłbym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź, ponieważ naprawdę nie mogę się doczekać rozpoczęcia swojej kariery z utworzonymi przeze mnie zawodnikami.

Chciałbym również zaznaczyć, że EA SPORTS FC 27 jest naprawdę jedną z najlepszych gier z serii FIFA/EA SPORTS FC, w jakie kiedykolwiek grałem, i bardzo dobrze się przy niej bawię. Właśnie dlatego możliwość rozpoczęcia trybu Kariery i cieszenia się nim w pełni jest dla mnie szczególnie ważna.

Byłbym więc niezwykle wdzięczny, gdyby ktoś z zespołu EA mógł przyjrzeć się temu problemowi i odpowiedzieć tak szybko, jak to możliwe. Mam ogromną nadzieję, że istnieje rozwiązanie tego problemu, ponieważ bardzo chciałbym rozpocząć tryb Kariery bez konieczności martwienia się o to, że moi utworzeni zawodnicy będą wyświetlani wyłącznie za pomocą numerów.

Na koniec chciałbym dodać że gram offline jednak przypadkiem zaktualizowałem w dniu dzisiejszym grę do wersji 1.3 ale nie zamierzam tego robić ponownie , ponieważ według mnie gra jest naprawdę idealnie wywarzona jest naprawdę dobra 🤝🙂

Bardzo dziękuję za poświęcony czas, pomoc i wsparcie.

Szczerze doceniam każdą odpowiedź oraz wszelką pomoc, jaką możecie mi zaoferować.

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź tak szybko, jak to możliwe.

Dziękuję, Zespole EA SPORTS FC!

3 Replies

• Madridista_927's avatar
    Madridista_927
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

CześćEA_Kuba​ , tak, pamiętam, jakie imię i nazwisko wpisywałem ( Oskar Staśko ).

Bardzo prosiłbym o pomoc w tej sprawie. Imię i nazwisko znikało od razu po zatwierdzeniu zawodnika ponieważ po sprawdzeniu ich w utworzonych zawodnikach już— wtedy zamiast danych widoczne były same numery. 🙂 Natomiast podczas tworzenia wstępnego wszystko było wpisane w tabelkę normalnie .

Bardzo proszę, o pomoc by  bezpośrednio w przypadku mojego konta EA i mojej wersji FC 27 można było znowu wpisywać moje imię nazwisko to naprawdę dla mnie ważne , będę ogromnie wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc!

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Madridista_927​ 

Czy pamiętasz może, jakie imię i nazwisko próbowałeś wprowadzić za każdym razem, kiedy ono znikało?