MagisdrRising Newcomer15 days agoRe: [FC 27] 10-godzinny okres próbny EA Play wyświetla się jako wykorzystanyWitam czy macie jakąś radę co zrobić, ponieważ jak chcę odpalić próbne 10 godzin gry to wyskakuje powiadomienie, że mój czas gry już minął. Wiecie jak to naprawić?
Recent DiscussionsProblem w przetworzeniu wyniku Witam chciałbym przedstawić mój problem natomiast podczas wygranego meczu w rivals przy pobieraniu wyników wystąpił błąd ze strony serwerów ea przy czym zaliczyło mi to jako przegraną i straciłem pas...Input Delay/ Lagi Witam, od premiery gry występuje u mnie notoryczny Input Delay i mozolny gameplay w trybach online i offline. Komputer mam w miarę dobry, stałe 120 FPS a w FC 26 wszystko chodziło płynnie. Czy mógłby...Wyrzucenie z gry Witam, czy ktoś też ma taki problem, że w losowych momentach w meczu u mnie akurat z 4x się to stało w drafcie nagle zamyka mi się cała gra i oczywiście mecz przegrany. Zauważyłem to tylko w drafcie ...support po co wam jest support skoro nikt na nim nie odpisuje Zawodnicy zmieniają pozycję przy zmianie taktyki. Nawet nie chce mi się już robić wstępu jacy jesteście nieudolni. Miesiące testów i dziesiątki błędów. Jednak wobec jednego nie mogę przejść obojętnie. Naprawdę przez 3 łatki nie zdołaliście naprawić ...