NTSJastrzab73Rising Novice2 days agoreset zadan tygodniowychJest reset zadan tygodniowych zadan menadzera dynamicznego? bo u mnie nie pokazuej ze mam nowe.
Recent DiscussionsProblem ze zwrotem Witam, kupiłem wczoraj Ea fc 27 i chciałbym ją zwrócić, lecz nie pokazuje mi się ona w Panelu zwrotów, wiadomo jak na to zaradzić, ponieważ chciałbym zrobić to w czasie 24h od zakupu nie zalciza zadan w galeri Zanim dodaliscie zadanie zwiazane z galeria zeby zrobic np na S albo 3 pelen ja mialem juz zrobione wszystkie zadania w galeri. teraz ponawiam klasyfikacje ale i tak dalej nei zalciza mi zadan z gale...Brak la ligi w karierze menagera w dynamicznym punkcie startu Cześć, czemu w dynamicznym punkcie startu kariery menadżera nie mogę wybrać klubu z la liga? Jest la liga zablokowana i mam do wyboru tylko druga lige hiszpańska, miał ktoś podobnie i to błąd gry czy...Problem z uruchomieniem gry Jak wlaczam gre taki blad mi wyskakuje, naprawialem juz wszystko co moglem ale brakuje mi pomyslow co moge dalej zrobic. Czy ktos mial podobny problem? Problem z WBS Problem polega na tym że gra nakazuje mi zrobić zadanie „Wykuwanie wielkości Ukończ WBS Podstaw” które zrobiłem przed nakazaniem mi tego przez grę. Na tą chwilę zadanie jest zrobione a gra mi tego ni...