n333m000New Novice1 day agoRozlaczanie z meczu na samym jego poczatkuMam taki problem od piatku w ktorym po rozpoczeciu meczu kiedy rywal zaczyna moi zawodnicy sa dziwnie ustawieni z przodu a chwile po tym jestem rozlaczony z meczu, juz 15 razy tak mialem i moze 3 mecze mi sie udalo zagrac.
1 ReplyReplies sorted by Oldestn333m000New Novice1 day agojezeli moglbym jakos wyslac wideo z tego bledu to moge to zrobic tylko musze wiedziec gdzie bo tu wideo zalaczyc nie moge
n333m000New Novice1 day agojezeli moglbym jakos wyslac wideo z tego bledu to moge to zrobic tylko musze wiedziec gdzie bo tu wideo zalaczyc nie moge
Recent DiscussionsBłąd w ea fc 27 Podczas gry w swuad battles albo jaki kolwiek tryb z AI ustawienia gry są na własne. Ale podczas gry online zamianija się one co chwilę w e sport i orzez to gorzej się gra jak je zmieniam to dosł...Błąd w ea fc 27 Podczas gry w swuad battles albo jaki kolwiek tryb z AI ustawienia gry są na własne. Ale podczas gry online zamianija się one co chwilę w e sport i orzez to gorzej się gra jak je zmieniam to dosł...Brak otrzymania premium pass po zakupie wersji ultimate Cześć kupił ea fc 27 w wersji ultimate i do teraz nie otrzymałem przepustki premium Problem z włączeniem EA FC 27 Gra po klilknieciu graj wyłącza się.(załączone nagranie) Uwazam ze probowałem już wszystkiego. Zresetowałem całkowicie komputer robiłem wszystko co możliwe jednak gra i tak nie odpala. Kupowałem prod...Problem z WBS Problem polega na tym że gra nakazuje mi zrobić zadanie „Wykuwanie wielkości Ukończ WBS Podstaw” które zrobiłem przed nakazaniem mi tego przez grę. Na tą chwilę zadanie jest zrobione a gra mi tego ni...