Hans1985Rising Newcomer5 days agoZniknęły karty z klubu Dodałem do Galerii FC 27 30 kart z LaLiga i niestety karty zniknęły z klubu, czy da się je odzyskać ? 20260929_200929.jpg5 MB
EA_KubaCommunity Manager4 days agoCześć Hans1985 Na początek uruchom ponownie Ultimate Team i sprawdź ponownie klub. Jeśli wszystkich 30 kart nadal brakuje, daj proszę znać, na jakiej platformie grasz oraz kiedy mniej więcej dodałeś je do Galerii.
Recent DiscussionsA GWIZDEK NA PC MILCZY. W tym sezonie gwizdka sędziego zupełnie nie słychać na PC . Po prostu cisza , ale co tu się dziwić. Gra ma tylko grafikę zmienioną , a reszta reszta jest to samo co w zeszłym sezonie , czyli same błę...Wyrzucanie z ultimate team po meczu Witam W ciągu 2 dni miałem sytuację że po wygranym meczu i koncowym gwizdku klikając dalej aby przejść do menu UT dostaje komunikat ze serwer nie przetworzył twojego żądania i nie mam uznanego meczu...Input Delay/ Lagi Witam, od premiery gry występuje u mnie notoryczny Input Delay i mozolny gameplay w trybach online i offline. Komputer mam w miarę dobry, stałe 120 FPS a w FC 26 wszystko chodziło płynnie. Czy mógłby...Ciągłe wyrzucanie z gry podczas meczu Witam PS5, FC 27, CE-108255-1. Gra crashuje losowo w Ultimate Team — zarówno podczas Rivals, jak i przy uruchamianiu Squad Battles. Wykonałem aktualizację PS5, wyczyściłem cache, odbudowałem bazę da...Problem w przetworzeniu wyniku Witam chciałbym przedstawić mój problem natomiast podczas wygranego meczu w rivals przy pobieraniu wyników wystąpił błąd ze strony serwerów ea przy czym zaliczyło mi to jako przegraną i straciłem pas...