Forum Discussion

ykbczog3stxr's avatar
ykbczog3stxr
Seasoned Newcomer
3 days ago

Błąd w sklepie fc mobile.

Nie mogę nic kupić w sklepie FC mobile? Potrzebuje pomocy. 

[Moved to FC Mobile PL - CM]

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej ykbczog3stxr 

Daj znać na jakim systemie działa twoje urządzenie i czy w przeszłości udawało Ci się dokonać zakupów w FC Mobile?

• ykbczog3stxr's avatar
    ykbczog3stxr
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Huawei p30 pro huawei Kirin 980 od początku instalacji i grania nie mogę nic kupować. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 hours ago

Czy twoje konto w grze jest połączone z kontem EA, Google Play lub Facebook?

Sprawdź jeszcze czy w ustawieniach sklepu Play masz wybrany właściwy kraj i profil. 

• Otwórz Sklep Play: Uruchom aplikację Sklep Google Play.  
      • Wejdź w Ustawienia: Kliknij ikonę profilu (w prawym górnym rogu), a następnie przejdź do „Ustawienia” > „Ogólne” > „Preferencje konta i urządzenia” > „Kraj i profile”.

Upewnij się, czy wszystkie wcześniejsze transakcje w historii zamówień zostały zakończone. 

• ykbczog3stxr's avatar
    ykbczog3stxr
    Seasoned Newcomer
    19 hours ago

Tak konto mam połączone z google play, Facebook i EA. W ustawieniach sklepu google play mam ustawiony kraj Polska. Robiłem już ine transakcję w innych grach i bez problemu. Tylko tutaj w FC Mobile nie mogę dokonać żadnego zakupu. 

About FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.245 PostsLatest Activity: 13 hours ago