Forum Discussion

va20muisotry's avatar
9 months ago
Solved

Błąd grafiki

Witam, od paru dni mam błąd z grafiką. Nic nie robiłem a od tego czasu nie da się grać. Niewiem już jak z tym się uporać. Telefon to Motorola G54 Power Edition. Poniżej kilka zdjęć

• Niestety nie wydaje mi sie że uda sie rozwiązać ten problem. Widziałem parę zdjęć np. TikTok czy Facebook z tym samym. Podoba mi sie gra więc będę grał pomimo że się rozmazuje wszystko. Zamykam

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @va20muisotry 

Sprawdź czy posiadasz zainstalowane wszystkie aktualizacje dla telefonu oraz czy masz wystarczającą ilość wolnego miejsca w pamięci swojeg telefonu. Czy w innych aplikacjach również pojawił się problem?

• @EA_Kalina Do wczoraj zniknęło, niestety pojawiło się dziś znowu. Tylko ta aplikacja tak ma. Android 13 a telefon mam od miesiąca więc pamięci dużo
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    9 months ago

Dzięki za update @va20muisotry Czy były wykonane jakiekolwiek kroki, zanim sytuacja się poprawiła? Np. czy po zrestartowaniu telefonu lub wyczyszczeniu cache dla FC™ MOBILE sytuacja uległa chwilowej poprawie?

Daj znać czy w grze grasz jako gość, czy konto gry jest połączone z kontem Facebook lub Google Play.

• Nie pisałem nic, ponieważ myślałem że się udało. Wczoraj niestety dostałem to znowu, a sposób który działał (wyczyszczenie pamięci podręcznej) nie działa już. Nadal nie mam żadnej aktualizacji ani telefonu ani gry. I naprawdę już niewiem co robić. Jak to pomoże to wersja gry 21.0.05

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    8 months ago

Dzięki za update @va20muisotry Czy możesz odwołać się także do mojego wcześniejszego pytania:

Daj znać czy w grze grasz jako gość, czy konto gry jest połączone z kontem Facebook lub Google Play.

• Połączone jest przez Facebook. Chwilowo pomaga wyczyszczenie pamięci podręcznej 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    8 months ago

Pamięć podręczna gromadzi pliki tymczasowe, które mogą zajmować dużo miejsca na urządzeniu. Zbyt mała ilość wolnego miejsca może powodować problemy z wydajnością, w tym z grafiką. Postaraj się zwolnić miejsce w pamięci telefonu.

• Niestety nie wydaje mi sie że uda sie rozwiązać ten problem. Widziałem parę zdjęć np. TikTok czy Facebook z tym samym. Podoba mi sie gra więc będę grał pomimo że się rozmazuje wszystko. Zamykam

About FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.225 PostsLatest Activity: 4 months ago