Nicky_LXKTNewcomer25 days agoBrak Draft VoucherówRobiłem sobie kick off questy, żeby dostać Draft vouchery, ale po ich odebraniu nie dostałem ich
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago374 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago374 Posts
Recent DiscussionsNie mogę kupić FCPoints Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz.Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz. [Moved to FC Mobile PL. Please review ...Czemu nie mogę kupić FC Points, tylko błąd pokazuję w FC Mobile Czemu nie mogę kupić fifa ppnsyw bo mi jakis błod wyskakuje Sklep w grze Dlaczego nie mogę nic kupić za zł w sklepie w grze??? Kiedy dodacie język polski Kiedy dodacie język polski Problem z zakupami w sklepie, nie da sie nic kupić Witam, nie mogę kupić w sklepie, próbowałem wszystkiego, widocznie EA nie chce ode mni pieniędzy ;) Restart, ponowna instalacja, zmiana języka, wyczyszczenie pamięci, ponowne logowanie do google pl...