Nicky_LXKTNewcomer2 days agoBrak Draft VoucherówRobiłem sobie kick off questy, żeby dostać Draft vouchery, ale po ich odebraniu nie dostałem ich
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago362 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 6 hours ago362 Posts
Recent DiscussionsZakupy Nie mogę dokonać zakupów w fc mobile już wszystko jest karty PayPal wszystko kompletne a dalej wyskakuje 20005 Błąd Witam chciałbym zapytać czemu nie mogę wejść do zakładki „extra time” a inni mogą jak to można naprawić ? Jakub (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the languag...Nie otrzymałem kupionego messiego 108 zawodnika fc mobile Dzień dobry, wczoraj kupiłem na rynku transferowym w FC Mobile zawodnika Lionel Messi OVR 108. Monety zostały pobrane z mojego konta, jednak zawodnik nie pojawił się w moim składzie ani w klubie...Nie mogę Robić zakupów na fc mobile Po prostu chce kupić ofertę z pieniądze na fc mobile i nie mogę ci trzeba zrobić [Moved to FC Mobile PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM] Nie dostałem zawodnika messi 108 Fc mobile Dzień dobry, wczoraj kupiłem na rynku transferowym w FC Mobile zawodnika Lionel Messi OVR 108. Monety zostały pobrane z mojego konta, jednak zawodnik nie pojawił się w moim składzie ani w klubie...