Forum Discussion

Mandarynka05's avatar
Mandarynka05
Newcomer
28 days ago
Solved

Brak możliwości połączenia konta

Dzień dobry,

Gram w EA SPORTS FC Mobile na urządzeniu z Androidem. Podczas pierwszego uruchomienia gry prawdopodobnie podałem zbyt niski wiek, przez co gra utworzyła konto z ograniczeniami.

Obecnie mam 15 lat i chciałbym połączyć swoje konto z kontem EA lub Google, jednak w ustawieniach nie mam nawet zakładki „Konto” ani opcji „Połącz konto”.

Czy mogą Państwo sprawdzić moje konto i poinformować, czy istnieje możliwość odblokowania tej funkcji bez utraty postępów?

Dziękuję za pomoc.

• Cześć. Przeniosłem twój post na forum polskojęzyczne.

Wygląda na to, że może to być związane z wymogami wiekowymi konta. W niektórych krajach wybrane funkcje konta, takie jak łączenie z kontem EA lub Google, są dostępne dopiero po osiągnięciu określonego wieku. Dla Polski jest to 16 lat.

Jeśli masz obecnie 15 lat, opcja „Konto” lub „Połącz konto” może nie być jeszcze dostępna w ustawieniach gry. Nie mamy możliwości ręcznego odblokowania tej funkcji z poziomu forum.

Więcej informacji znajdziesz tutaj:
    https://help.ea.com/en/articles/ea-account/upgrade-to-teen-account/

Gdy osiągniesz wymagany wiek, sprawdź ponownie ustawienia konta w grze.

2 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Cześć. Przeniosłem twój post na forum polskojęzyczne.

Wygląda na to, że może to być związane z wymogami wiekowymi konta. W niektórych krajach wybrane funkcje konta, takie jak łączenie z kontem EA lub Google, są dostępne dopiero po osiągnięciu określonego wieku. Dla Polski jest to 16 lat.

Jeśli masz obecnie 15 lat, opcja „Konto” lub „Połącz konto” może nie być jeszcze dostępna w ustawieniach gry. Nie mamy możliwości ręcznego odblokowania tej funkcji z poziomu forum.

Więcej informacji znajdziesz tutaj:
    https://help.ea.com/en/articles/ea-account/upgrade-to-teen-account/

Gdy osiągniesz wymagany wiek, sprawdź ponownie ustawienia konta w grze.