74apgk6dogzbRising Rookie11 hours agoBrak zdobywania żetonu StellarWitam zgłaszam błąd w postaci braku zdobywania żetonu Stellar i przez to ludzie nie mogą wykonywać zadania wybór wagiScreenshot_2026-09-27-10-38-49-986_com.ea.gp.fifamobile.jpg622 KBScreenshot_2026-09-27-10-34-52-010_com.ea.gp.fifamobile.jpg278 KB
Recent DiscussionsOppo a5x problem po aktualizacji Oppo a5x android 16 nagle po aktualizacji dzisiejszej nie mogę pobrać gry, chociaż urządzenie nie jest wykluczone w jego parametry nie są uznawane jako niekompatybilne, dlaczego tak jest? Czy jako je...Brak zdobywania żetonu Stellar Witam zgłaszam błąd w postaci braku zdobywania żetonu Stellar i przez to ludzie nie mogą wykonywać zadania wybór wagi Bląd w kupowaniu Nie mogę kupować rzeczy za pieniądze. Zamiast ceny widzę kreskę. Gdy na nią klikam to pokazuje mi się bląd i coś ze nie może powiązać konta. Proszę o naprawienie tego. Dziękuje Ea Sport FC na Lenovo Idea Tab. Ta aplikacja nie jest zgodna z twoim urządzeniem Witam mam problem z uruchomienie gry na tablecie syna Lenovo Idea Tab TB336fu 11" 8/128GB System operacyjny: Android 15 Procesor MediaTek Dimensity 6300 (8C, 2x A76 @2.4 GHz + 6x [email protected] GHz) ...EA SPORTS FC™ Mobile – aktualizacja FC Mobile 27 – lista zmian EA SPORTS FC™ MOBILE Witamy w najnowszej aktualizacji EA SPORTS FC™ Mobile! W tym wydaniu utrzymujemy tempo, kierując uwagę z powrotem na twój klub. Przygotuj się na odświeżony wygląd, z...