74apgk6dogzbRising Rookie3 days agoBrak zdobywania żetonu StellarWitam zgłaszam błąd w postaci braku zdobywania żetonu Stellar i przez to ludzie nie mogą wykonywać zadania wybór wagiScreenshot_2026-09-27-10-38-49-986_com.ea.gp.fifamobile.jpg622 KBScreenshot_2026-09-27-10-34-52-010_com.ea.gp.fifamobile.jpg278 KB
1 ReplyReplies sorted by NewestEA_KubaCommunity Manager1 day agoHej 74apgk6dogzb Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Recent DiscussionsBłąd sklepu Wybierając ofertę za prawdziwą walutę pojawia się błąd załączony poniżej Problem z h&h Dzień dobry od niedzieli mam duży problem z rozgrywaniem pojedynków z przeciwnikami (h&h). Wchodzę do division rivels biorę zakładkę pojedynek odpalam mecz, ładuje się gra (na ekranie pokazują się st...Propozycja zmiany w FC mobile 27 Witam serdecznie chciałem przestawić zmiany w nadchodzącym FC Mobile 27. Ciekawy jestem nowej wersji. Ale Vs'attack moim zdaniem jest do usunięcia i mogliby czymś to zastąpić i dodać fajne nagrody ...Błąd w division rivalse Chciał bym powiadomić EA SPORTS że występuje jakiś błąd przy grze wyrzuca mnie do głównego menu i nie mogę z powrotem wrócić do meczu i tracę gwiazdki już po raz kolejny takich sytuacji było parę ale...Brak zdobywania żetonu Stellar Witam zgłaszam błąd w postaci braku zdobywania żetonu Stellar i przez to ludzie nie mogą wykonywać zadania wybór wagi