daniokolRising Newcomer27 days agoBugTrafiłem kartę wymienną a jak chciałem ją sprzedać zamieniła się w nie wymienną ?
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago334 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago334 Posts
Recent DiscussionsJak korzystać ze sklepu internetowego EA SPORTS FC™ Mobile W niektórych regionach gracze mogą kupować karty EA SPORTS FC™ Mobile i walutę w sklepie internetowym EA SPORTS FC™ Mobile. Aby korzystać ze sklepu internetowego EA SPORTS FC™ Mobile, upewnij się...Problem z zakupami i błędny wiek w FC Mobile - prośba o zmianę roku urodzenia Cześć, Mam problem z zakupami w grze FC Mobile. Gdy wchodzę do gry i próbuję coś kupić, nie pokazuje się cena oferty, a dodatkowo pojawia się komunikat, że muszę się zalogować, mimo ż...Brak możliwości jakichkolwiek zakupów za reklamę pieniądze błąd 20005 Brak możliwości jakichkolwiek zakupów za reklamę pieniądze błąd 20005 (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the language of the board.) Fc mobile Brak możliwości zakupu Star passa w grze wszelkie próby dodania karty odświeżenia aplikacji i wgl nic to nie daje Różne wartości graczy Dobry wieczór, Dlaczego piłkarze z takim samym overall 112 mają różne wartości wymiany na shards?