daniokolRising Newcomer8 months agoBugTrafiłem kartę wymienną a jak chciałem ją sprzedać zamieniła się w nie wymienną ?
Recent DiscussionsPlease enable 60 FPS support for realme 11 (Helio G99) Hello EA Team, I would like to request 60 FPS support for the realme 11 4G (MediaTek Helio G99). Currently, FC Mobile only allows 30 FPS on my device, even though the phone is capable of running...Pojawia mi się artykuł 20005 przy zakupie przez co to jest spowodowane Pojawia mi sie artykuł 20005 przy zakupie Problem z zakupem Zdecydowałem się zakupić premium pass. Po opłaceniu zamówienia blikiem, wróciłem do gry i wyskoczyła informacja o nieudanym zakupie, jednakże pieniądze z konta zeszły. Zależy mi na itemach z premium ...Nieprawidłowa data urodzenia na koncie Podałem przypadkowo zły wiek na moim koncie oto jego ID 1109874111551827968 Błąd 20005 podczas zakupów w FC Mobile (Android) Androida (Realme P3 Lite) nie mogę dokonać żadnego zakupu w FC Mobile. Każda próba kończy się błędem 20005 – Zakup nieudany. Korzystam z tego samego konta EA. Płatności Google Play przez operatora Pl...