Forum Discussion

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 hours ago

Hej Kinga13​ 

Daj znać co dokładnie się dzieje - dla zobrazowania sytuacji dołącz najlepiej zrzut ekranu.

• Kinga13's avatar
    Kinga13
    Seasoned Newcomer
    16 hours ago

Hej Kalina

Już uzyskałem informację od innych graczy, że EA znowu miesza i bez informacji wprowadza zmiany. W nowym evencie w Capped Legends w Chapter I była możliwość rozegrania wszystkich 5 mini gier ( np. shooting, free kick itd. ), a teraz EA wprowadziła możliwość rozegrania jednej mini gry dziennie. Nie zmienia się zasad w czasie gry. 

• pxd74's avatar
    pxd74
    Seasoned Newcomer
    16 hours ago

Od wczoraj blokuje się u mnie też możliwość przejścia do innej specjalności w Chapter I. Klikając na dowolny przycisk: Dribble, Free Kick, Passing lub Shopping nic się nie dzieje i nie można uruchomić gier dla tych specjalności.

Pozdrawiam

Piotr Dynia

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 hours ago

Reasumując: Jeśli ukończyłeś/ aś to zadanie 3 razy (masz 3 gwiazdki i odebrałeś 3 vouchery), misja blokuje się zgodnie z założeniem - tak to zostało zaprojektowane.

• pxd74's avatar
    pxd74
    Seasoned Newcomer
    3 hours ago

Dzięki Kalina, ale piszesz o Chapter II i tam tak jak piszesz jest wszystko Ok. Ja pisałem o Chapter I gdzie nie ma żadnych gwiazdek ani voucherów i tam nie jest to takie oczywiste. Do niedzieli mogłem zagrać w 15 minigierek (5 zdolności x 3 gry) i zdobyć jednego dnia razem 50 pkt. W poniedziałek udało mi zagrać tylko w 9 minigier, później po południu zablokowano przejście do kolejnej zdolności po rozegraniu min. 1 gry, a od wczoraj mogę zagrać tylko w 3 minigry. I tak jak pisała Kinga nie było oficjalnej informacji w tym temacie. Nie sądzę aby od początku było planowane zagranie max jednej specjalności w ciągu dnia, ponieważ pasek postępu dla jednej specjalności sięga ok. 250 pkt, a przy 28 dniach gry osiagając maca dla jednej specjalności pozostawało tylko ok. 30 pkt na inne specjalności.

Pozdrawiam

Piotr Dynia

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago
378 Posts