Pietia101Newcomer13 days agoSolvedCzy można grać w fc mobile padem na telefonie? Proszę o odpowiedź. Dziękuję. EA_Kuba6 days agoHej Pietia101 Kontrolery nie są wspierane w grze EA FC Mobile
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago355 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago355 Posts
Recent DiscussionsBrak możliwości skończenia misji Dołączyłem do ligi i zostałem jej członkiem a nadal nie zaliczyło mi zadana co mogę zrobić ? Problem z zakupami w sklepie, nie da sie nic kupić Witam, nie mogę kupić w sklepie, próbowałem wszystkiego, widocznie EA nie chce ode mni pieniędzy ;) Restart, ponowna instalacja, zmiana języka, wyczyszczenie pamięci, ponowne logowanie do google pl...Fc mobile Brak możliwości zakupu Star passa w grze wszelkie próby dodania karty odświeżenia aplikacji i wgl nic to nie daje FC Mobile – nie mogę kupić FP na żadnym urządzeniu Od dłuższego czasu nie mogę kupić FP w EA SPORTS FC Mobile. Zakup od razu się nie udaje, jeszcze przed ekranem płatności. Co już próbowałem: różne urządzenia (telefon Android + emulator BlueStacks...Problem z pisaniem na chat LEAGUE Czesc , co moge zrobic bo od ponad 10 dni nie moge nic pisac na chat league tzn. Moge pisac ale wyskakują ciągle mi znaki - ######. Nie da sie nic napisać....:(