Rajal106Seasoned Newcomer4 months agoDlaczego nie działa mi tryb wydarzeń na żywo World Tour Chce dowiedziec sie dlaczego nie dziala mi tryb wydarzen na żywo World tour czy ktos tez ma taki problem ze odrazu wywala po rozpoczeciu meczu
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago378 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago378 Posts
Recent DiscussionsChapter I nie działa Nie mogę grać w mini gry w Chapter I Kiedy odblokujecie Nie mogę otworzyć czaptera Nie mogę otworzyć misji drugiej w cappeled (CM: Thread moved from EN FC Mobile to pl FC Mobile. Please post in the language of the board.) FC Mobile - Nie otrzymuję nagród Nie otrzymuje nagród pojawia się taka wiadomość jak na załączniku ale nie otrzymuję ich Błąd z wyrzucaniem z meczy Wyrzuca mnie ciagle z meczy które wygrywam a potem tracę rangę Nie mogę kupić FCPoints Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz.Witamy w schowku Gboard. Tu będzie przechowywany każdy tekst, który skopiujesz. [Moved to FC Mobile PL. Please review ...