Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA SPORTS FC™
  4. FC Mobile

Forum Discussion

qpzi8ud0zb6o's avatar
qpzi8ud0zb6o
Rising Novice
9 months ago

Gdzie mogę znaleźć kalendarz adwentowy w FC Mobile?

Nie widzę kalendarza adwentowego w FC Mobile. Gdzie go znajdę i jak zapłacić za pierwszą kartę?

problemy techniczne
wydarzenia
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• qnrkhiddcynf's avatar

Nie mogę kupować

Gdy wchodzę w sklep to pokazuje mi się jakaś kreska a gdy na nią klikam to pokazuje mi się błąd zakupu. Proszę o naprawienie tego
    qnrkhiddcynf
    1 hour ago
  • 1046523781777559's avatar

Pitchside suprise

Jako gracz jestem zniesmaczony podejście oferty która ma na celu karać aktywnych graczy . Algorytm który jest wykorzystany do celu analizy postępu gracza oraz aktywności w mikropłatnosci na tej podst...
    1046523781777559
    6 days ago
  • Oskar_7182's avatar

Opinie i sugestie dotyczące rozgrywki FC Mobile

Dzień dobry, chciałbym zgłosić kilka poważnych problemów w FC Mobile, które moim zdaniem wymagają poprawy. Gameplay jest obecnie bardzo frustrujący. Zawodnicy często reagują z opóźnieniem, podani...
    Oskar_7182
    7 days ago
  • B4rt3q07's avatar

Problem z platnosciami

Hej, zdecydowalem sie zeby kupic star passa i za pierwszym razem jak go kupilem, w grze mi wyskoczylo ze transakcja nie przeszla czy cos w tym rodzaju i nie otrzymalem nagrody w grze, wiec kupilem ja...
    B4rt3q07
    11 days ago
  • Henio7bud's avatar

Powiązanie konta

Dzień dobry chciałabym synowi powiązać konto z jego e-mailem bo gra w trybie gościa na dość spore osiągnięcia jak to zrobić???
    Henio7bud
    11 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago