Forum Discussion

Bodini0311's avatar
Bodini0311
Rising Newcomer
29 days ago

Gra

Dzień dobry mam take pytanie kędy gram VS Atak mam wrażenia że strasznie hakuje mnie w 30 sekund wbijam 5 bramek 8 reszta później wszystko zwalnia tempo graczy uderzenia,w czym może być problem?
Obr mam 117,gram z ovr 115 i tak się dzieje możecie to naprawić,bo to ochoty niea na granie szczególnie w lidze.ponizej wysyłam swój skład.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Hej Bodini0311​ 

To, co opisujesz w VS Atak, wygląda na typowy problem z chwilowym spadkiem wydajności albo niestabilnym połączeniem. W tym trybie gra musi bardzo szybko synchronizować Twoje akcje z serwerem i gdy coś przytnie, tempo graczy się „rozciąga” i wygląda to jak spowolnienie lub lag.

Spróbuj proszę kilku kroków:

• Zrestartuj telefon i uruchom tylko grę, bez aplikacji działających w tle.
    • Przełącz się na stabilne Wi-Fi lub odwrotnie – sprawdź, czy na danych komórkowych działa lepiej.
    • W ustawieniach gry obniż jakość grafiki i ustaw 30 FPS, żeby odciążyć telefon.
    • Wyczyść pamięć podręczną gry (Android: Ustawienia > Aplikacje > FIFA Mobile > Pamięć > Wyczyść pamięć podręczną).
    • Jeśli telefon mocno się nagrzewa, spróbuj grać po krótkiej przerwie, kiedy urządzenie jest chłodne.

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 22 hours ago
334 Posts