p6zy7t6qwtq2New Novice9 months agoNie mogę kupić fc points w fc 25 mobile Za każdym razem gdy próbuje kupić wyskakuje mi komunikat że transakcja nie udała się (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the language of the board.) Show MoreScreenshot_20250413-192429.FC Mobile.png957 KB
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago338 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago338 Posts
Recent DiscussionsZalogowanie się na stare konto Mam stare konto z fc mobile. Zepsuł mi się telefon i mam nowy a nie pamiętam czy mocowałem się na jakieś konto np Facebook Google a chce wrócić na tamto konto. Dostałem bana na Fc mobile. Bana dostałem po rozegraniu meczu w division rivals. Ban polega na tym że nie mogę nic zrobić w grze i sklepie ea. Moja nazwa w Fc mobile to sigma goat ,a uid to 895235503992610817. Proszę o odpowie...Błąd daily picks kupiłem picka za 25 FIFA points po czym pokazało mi błąd i żebym spróbował później. Od godziny 8 do 15 wchodzę z myślą że się coś naprawi ale nadal jest to samo. Przez to nie mogę robić postępu w grz...DOSTAŁEM BANA NA FC MOBILE MÓJ Ban polega na tym że Noe mogę nic zrobić w grze fc mobile i w sklepie ea. BAN POJAWIŁ SIĘ PO ROZEGRANIUVMECZU W DIVISION RIVALS. Moja nazwą to siema goat a uid to 895235503992610817 Problem z zakupami i błędny wiek w FC Mobile - prośba o zmianę roku urodzenia Cześć, Mam problem z zakupami w grze FC Mobile. Gdy wchodzę do gry i próbuję coś kupić, nie pokazuje się cena oferty, a dodatkowo pojawia się komunikat, że muszę się zalogować, mimo ż...