p6zy7t6qwtq2New Novice1 year agoNie mogę kupić fc points w fc 25 mobile Za każdym razem gdy próbuje kupić wyskakuje mi komunikat że transakcja nie udała się (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the language of the board.) Show MoreScreenshot_20250413-192429.FC Mobile.png957 KB
Recent DiscussionsPitchside suprise Jako gracz jestem zniesmaczony podejście oferty która ma na celu karać aktywnych graczy . Algorytm który jest wykorzystany do celu analizy postępu gracza oraz aktywności w mikropłatnosci na tej podst...Opinie i sugestie dotyczące rozgrywki FC Mobile Dzień dobry, chciałbym zgłosić kilka poważnych problemów w FC Mobile, które moim zdaniem wymagają poprawy. Gameplay jest obecnie bardzo frustrujący. Zawodnicy często reagują z opóźnieniem, podani...Problem z platnosciami Hej, zdecydowalem sie zeby kupic star passa i za pierwszym razem jak go kupilem, w grze mi wyskoczylo ze transakcja nie przeszla czy cos w tym rodzaju i nie otrzymalem nagrody w grze, wiec kupilem ja...Powiązanie konta Dzień dobry chciałabym synowi powiązać konto z jego e-mailem bo gra w trybie gościa na dość spore osiągnięcia jak to zrobić??? Propozycja nowego eventu: „Polska Husaria” – czas na mocne polskie karty w grze! Cześć wszystkim! Chciałbym zgłosić pomysł na dedykowany event, który jest bardzo potrzebny polskiej społeczności w FC Mobile. Po ostatnich dużych wydarzeniach (jak World's Game), gdzie nasza repre...