Forum Discussion

zo8mjzx2dsul's avatar
zo8mjzx2dsul
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Nie mogę nic kupić

Poraz kolejny poruszam tą sprawę. Z góry mówię że ZMIANA JĘZYKU MI NIE DZIAŁA. Nie wiem co robić ta zmiana zadziała 1 raz. Może zmieniam język źle? Jakiś określony angielski? Proszę o pomoc i szybką odpowiedź

• Sprawdź, czy masz aktualną wersję sklepu i systemu – czasem starsze wersje powodują ten błąd. W miarę możliwości zainstaluj FC Mobile na nowym urządzeniu - pobierz ją ze sklepu, na którym masz konto (Google Play lub App Store). Upewnij się, że jesteś zalogowany na to samo konto, z którego wcześniej grałeś. Daj znać jak poszlo.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Sprawdź, czy masz aktualną wersję sklepu i systemu – czasem starsze wersje powodują ten błąd. W miarę możliwości zainstaluj FC Mobile na nowym urządzeniu - pobierz ją ze sklepu, na którym masz konto (Google Play lub App Store). Upewnij się, że jesteś zalogowany na to samo konto, z którego wcześniej grałeś. Daj znać jak poszlo.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej zo8mjzx2dsul​ 

Błąd 20005 oznacza, że gra nie może poprawnie połączyć się ze sklepem aplikacji, przez co transakcja się nie kończy. Najczęściej to chwilowy problem z kontem sklepu lub połączeniem.

Wyloguj się ze sklepuu (Google Play / App Store), uruchom ponownie telefon i zaloguj się ponownie. Sprawdź też stabilność internetu/ alternatywne połączenie i metodę płatności. Jeśli błąd nie znika, spróbuj tymczasowo ustawić język systemu na angielski i ponownie wykonać zakup.

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 28 minutes ago
344 Posts