Forum Discussion

BudaMarco's avatar
4 months ago

Nie moge nic kupic na fifa mobile

Produkt: EA SPORTS FC Mobile
Platforma:Android
Podaj markę oraz model urządzenia na którym grasz Samsung A33
Jaki jest firmware Twojego urządzenia? Bbb
What is your game version? Fifa mobile
W jakim trybie pojawił się błąd? Store
Jak często występuje ten problem? 100%
Co się dzieje? Witam serdecznie, od tygodnia mam problem , nie moge zakupic zadnej paczki w fifa mobile. Wyskakuje komunikat : Sorry, the transaction wos not successful. Please login to your application store account and try again. Co zrobic?
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) caly czas przez ostatni tydzien

Problem

10 Replies

• Mam ten sam problem. Już od tygodnia. EA nie znajduje rozwiązania, jedynie powtarzają się wskazówki by sprawdzić ustawienia konta. 

• Mi też nic nie daje możliwość kupienia ten sam komunikat a ci sie juz udało 

• BudaMarco's avatar
    BudaMarco
    4 months ago

Nie. Usuwałem fife, instalowalem kilka razy na nowo. Przegladalem ustawienia play store. Caly czas to samo, ten sam błąd. Wczesniej nigdy nie miałem kłopotu z tym. 

• Wyżej ktoś napisał że zmianlal języka na angielski pomogło ja rąk zrobiłem i wszystko znów chodzi 

• Adi_5157's avatar
    Adi_5157
    2 months ago

Mi dalej nie działa ma ktoś jakieś porady co mógłbym jeszcze zrobić aby zaczęło działać bo unlikowanie kont nie zadziałało tak samo jak zmiana języka 

• mtaqfyh66swq's avatar
    mtaqfyh66swq
    New Novice
    30 days ago

Witam, przetestowałem wszystkie porady i nic z tego nie zadziałało.

About FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.233 PostsLatest Activity: 7 hours ago