adeek123New Novice4 months agoPaczka Problem z paczkami – brak zapisania postępu Wiadomość: Witam, Miałem 10 paczek gotowych do otwarcia, w tym jedna z gwarantowaną kartą. Kiedy chciałem je otworzyć, coś poszło nie tak i gra zami...Show More
Recent Discussionsbłąd z kupieniem rzeczy w fc mobile store witam mam problem z kupiniem rzeczy za pieniądze nie za fc pointsy wyskakuje mi ciągle błąd 20005 proszę o pomoc dziękuję Glitch z kupywaniem Nie mogę kupować zadnych ofert powiewaz pisze mi ze niby mam się zalogowac na konto google, po mimo zalogowaniu problem dalej nie ustępuje, próbowałem sie wylogowac i zalogować ponad 20 razy Nie mogę się zalogować do konta za pomocą g-maila Witam serdecznie od dłuższego czasu mimo wielu prób mam problem z logowaniem się do konta, kod do odzyskania hasła nie jest widoczny na g-mailu . Mam problem z kupowaniem rzeczy w FC Mobile. Dzień dobry, chciałbym zgłosić błąd związany z możliwością kupowania rzeczy w Fc Mobile. Zamiast ceny wyświetla się kreska (,,-") a po kliknięciu pojawia się komunikat i nie mogę kupić danej rzeczy....Nie dostałem Nie mam czegoś co kupiłem