adeek123New Novice4 days agoPaczka Problem z paczkami – brak zapisania postępu Wiadomość: Witam, Miałem 10 paczek gotowych do otwarcia, w tym jedna z gwarantowaną kartą. Kiedy chciałem je otworzyć, coś poszło nie tak i gra zami...Show More
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 19 hours ago371 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 19 hours ago371 Posts
Recent DiscussionsKiedy dodacie język polski Kiedy dodacie język polski Banned account Hey wszystkim. Chciałbym się dowiedzieć na ile dostałem bana w FCMOBILE. Kod 0x00102710 Dostałem bana z niewiadomych przyczyn. Problem z fps Witam, mam problem z 60fps na moim telefonie. Posiada Androida 15, 8GB ram. Jednakże, gdy próbuję ustawić w grze liczbę klatek (fps) na 60 klatek na sekundę, otrzymuję komunikat z informacją, że moje...Błąd W wiadomościach przyjęcie do ligi są 3 jakieś prośby o dołączenie z którymi nic nie mogę zrobić, ani otworzyć ani usunąć. Czy możecie coś z tym zrobić?? Błąd Hello, I had 10 packs ready to open in FIFA Mobile, and one of them had a guaranteed player reward. When I tried to open them, something went wrong and the game suddenly reset my progress to 100...