adeek123New Novice4 months agoPaczka Problem z paczkami – brak zapisania postępu Wiadomość: Witam, Miałem 10 paczek gotowych do otwarcia, w tym jedna z gwarantowaną kartą. Kiedy chciałem je otworzyć, coś poszło nie tak i gra zami...Show More
Recent DiscussionsNie mogę Kupić FIFA Points Gdy klikam na jakąś rzecz w sklepie która jest płatna to nie mogę jej kupić bo pisze żebym się zalogował na swoje konto z aplikacjami w sklepie (chodzi chyba o sklep Play ale nie jestem pewien) . błąd z kupieniem rzeczy w fc mobile store witam mam problem z kupiniem rzeczy za pieniądze nie za fc pointsy wyskakuje mi ciągle błąd 20005 proszę o pomoc dziękuję Chce zwrot pieniędzy Zakup przypadkowy Chce zwrot pieniędzy FC Mobile - znikający obraz i przerywane mecze podczas gry Dzisiaj lipa straszna z meczami wszystko przerywa i nagle znika obraz i w połowie akcji się pojawia..W każdym innym podobnie także.. Glitch z kupywaniem Nie mogę kupować zadnych ofert powiewaz pisze mi ze niby mam się zalogowac na konto google, po mimo zalogowaniu problem dalej nie ustępuje, próbowałem sie wylogowac i zalogować ponad 20 razy