5h7yi2rgiwxyNot applicable1 year agoPiłkarze POTM w football centreCześć, Nie wiem dlaczego ale od kilku miesięcy nie mogę w football centre w exchange zamienić na piłkarza POTM
Recent DiscussionsProblem kod błędu 20005 Witam Gdy chce kupić cokolwiek w sklepie I wyskakuje komunikat Zakup nieudany. Przepraszamy, transakcja nie powiodła się Zaloguj się do swojego konta w sklepie z aplikacjami i spróbuj ponowni...FC Mobile Nie mogę nic kupić w grze i pokazuje mi błąd męczę się z tym już ogromnie długo niby taka firma duża a jednak nie potrafią sobie poradzić z takim błędem wyskakuje mi błąd nr 20005 robiłem wszystko na...Nie działa mi sklep w FIFA mobile 26 Witam nie działa mi sklep w FIFA mobile 26 mam limit piłkarzy i nie ładuje mi się sklep i nie mogę sprzedawać piłkarzy Błąd w pojedynkach division. Pojawił się od paru dni błąd w pojedynkach . Nie mogę rozegrać meczu występuje błąd połączenie internetu mimo że internet mam. W przypadku atak oraz meczy w trybie managerskim wszytko jest ok. Usunięcie zakładek Dziń dobry w zakładce kroniki jak są historię narodu w jednej z nich zostały usunięte zakładki jak Japonia i Holandia a do tego galeria ta zakładka jest ostatnią zakładką na kronikach i nie wiem co s...