5h7yi2rgiwxy12 months agoPiłkarze POTM w football centreCześć, Nie wiem dlaczego ale od kilku miesięcy nie mogę w football centre w exchange zamienić na piłkarza POTM
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 16 hours ago336 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 16 hours ago336 Posts
Recent DiscussionsZalogowanie się na stare konto Mam stare konto z fc mobile. Zepsuł mi się telefon i mam nowy a nie pamiętam czy mocowałem się na jakieś konto np Facebook Google a chce wrócić na tamto konto. DOSTAŁEM BANA NA FC MOBILE MÓJ Ban polega na tym że Noe mogę nic zrobić w grze fc mobile i w sklepie ea. BAN POJAWIŁ SIĘ PO ROZEGRANIUVMECZU W DIVISION RIVALS. Moja nazwą to siema goat a uid to 895235503992610817 Problem z zakupami i błędny wiek w FC Mobile - prośba o zmianę roku urodzenia Cześć, Mam problem z zakupami w grze FC Mobile. Gdy wchodzę do gry i próbuję coś kupić, nie pokazuje się cena oferty, a dodatkowo pojawia się komunikat, że muszę się zalogować, mimo ż...Brak możliwości jakichkolwiek zakupów za reklamę pieniądze błąd 20005 Brak możliwości jakichkolwiek zakupów za reklamę pieniądze błąd 20005 (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the language of the board.) Jak korzystać ze sklepu internetowego EA SPORTS FC™ Mobile W niektórych regionach gracze mogą kupować karty EA SPORTS FC™ Mobile i walutę w sklepie internetowym EA SPORTS FC™ Mobile. Aby korzystać ze sklepu internetowego EA SPORTS FC™ Mobile, upewnij się...