Forum Discussion

Kasiatrz's avatar
Kasiatrz
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Problem z zakupami i błędny wiek w FC Mobile - prośba o zmianę roku urodzenia

Cześć,

Mam problem z zakupami w grze FC Mobile. Gdy wchodzę do gry i próbuję coś kupić, nie pokazuje się cena oferty, a dodatkowo pojawia się komunikat, że muszę się zalogować, mimo że jestem już poprawnie zalogowany.

Drugi problem pojawia się na webstore FC Mobile – gdy próbuję dokonać zakupu, wyskakuje mi informacja, że jestem niepełnoletni, choć mam powyżej 18 lat. Podejrzewam, że przez przypadek zaznaczyłem niepełnoletność podczas rejestracji.

Proszę o pomoc w zmianie roku urodzenia na taki, który potwierdzi moją pełnoletniość, aby móc bez problemu korzystać z zakupów. Mój nick w grze to FcWx18.

Dziękuję i czekam na pomoc 

• Hej Kasiatrz​ 

Jeśli uważasz, że Twój wiek jest nieprawidłowy, możesz to zmienić wyłącznie poprzez kontakt z nami w grze.

1. Na ekranie głównym kliknij ikonę Ustawienia (koło zębate).
    2. Kliknij ikonę strzałki obok pozycji Dział obsługi klienta i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby się z nami skontaktować. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Kasiatrz​ 

Jeśli uważasz, że Twój wiek jest nieprawidłowy, możesz to zmienić wyłącznie poprzez kontakt z nami w grze.

1. Na ekranie głównym kliknij ikonę Ustawienia (koło zębate).
    2. Kliknij ikonę strzałki obok pozycji Dział obsługi klienta i postępuj zgodnie z instrukcjami, aby się z nami skontaktować. 

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
378 Posts