Forum Discussion

1036406's avatar
1036406
Seasoned Newcomer
1 day ago

Pytanie

Czy jeśli na jednym telefonie miałem konto utworzone na gościu. To czy mogę jakoś przenieść postęp na nowy telefon?

Na starym nie ma opcji połącz konto ani nic podobnego 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej 1036406​ 

Jeśli postęp w FC Mobile był zapisany wyłącznie na koncie Gościa, jest on przechowywany lokalnie na urządzeniu. Aby przenosić postęp między telefonami, konto musi być wcześniej połączone np. z kontem EA, Google Play, Apple, Game Center lub Facebookiem.

Skoro nadal masz dostęp do starego telefonu, sprawdź proszę w Ustawieniach gry sekcję Zarządzanie kontem. Standardowo powinna znajdować się tam opcja Połącz konta.

Jeśli tej opcji rzeczywiście nie ma, nie usuwaj gry ani jej danych ze starego telefonu. Zapisz też swój UID, który znajdziesz w Ustawieniach w prawym górnym rogu. Następnie skontaktuj się z pomocą bezpośrednio z poziomu gry: Ustawienia → Obsługa klienta. UID będzie potrzebny, aby zespół pomocy mógł sprawdzić dostępne możliwości.

Nie mogę zagwarantować, że postęp z konta Gościa będzie można przenieść, ale przy zachowanym dostępie do starego urządzenia zdecydowanie warto najpierw skontaktować się z pomocą, zanim cokolwiek zostanie usunięte.

• 1036406's avatar
    1036406
    Seasoned Newcomer
    22 hours ago

W sekcji zarządzanie kontem nie ma opcji połącz konto. Gdy klikam obsługa klienta wywala fc mobile z powodu nieoczekiwanego błędu