Forum Discussion

qpzi8ud0zb6o's avatar
qpzi8ud0zb6o
Seasoned Newcomer
26 days ago
Solved

Różne wartości graczy

Dobry wieczór,

Dlaczego piłkarze z takim samym overall 112 mają różne wartości wymiany na shards?

• Hej qpzi8ud0zb6o​ 

W FC Mobile koszt wymiany nie zależy tylko od OVR, dlatego dwóch zawodników z OVR 112 może mieć zupełnie różną wartość shards.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej qpzi8ud0zb6o​ 

W FC Mobile koszt wymiany nie zależy tylko od OVR, dlatego dwóch zawodników z OVR 112 może mieć zupełnie różną wartość shards.

• qpzi8ud0zb6o's avatar
    qpzi8ud0zb6o
    Seasoned Newcomer
    24 days ago

Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze mam jedno pytanie. Czy każdego gracza którego mam mogę wymienić na shards? Po wyrzuceniu gracza z drużyny (poza pierwszą jedenastką i rezerwy) nie widzę go w zakładce wymiany na shards. Jakie są ograniczenia w tym zakresie?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

W FC Mobile na shards kwalifikują się tylko gracze spełniający wymagania konkretnej wymiany (np. minimalny OVR, konkretna wersja/event, brak blokady). Zawodnik:

• musi być kartą możliwą do zutylizowania w danym Exchange,
    • nie może być przypisany do aktywnego składu - ale samo usunięcie ze składu nie gwarantuje, że będzie kwalifikował się do wymiany,
    • jeżeli karta pochodzi z innego eventu lub ma inną kategorię – może w ogóle nie pojawiać się w zakładce Exchange.

Dlatego to normalne, że po usunięciu zawodnika ze składu nie zawsze zobaczysz go w wymianie — gra filtruje tylko karty zgodne z wymaganiami danego Exchange.

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago
349 Posts