Forum Discussion

nemexis1609's avatar
nemexis1609
Newcomer
2 months ago
Solved

fifa 13 pc

Witam, mam płytę do gry fifa 13 na pc, ale przy próbie instalacji gry wyskakuje okienko z wymogiem zalogowania się na konto Origin, co oczywiście jest aktualnie niemożliwe. Czy jest jakaś możliwość obejścia tego i zainstalowanie gry czy jest to niemożliwe?

• Hej nemexis1609​

Aplikacja Origin została już jakiś czas temu zastąpiona przez EA app. W tej sytuacji instalacja gry z płyty nie może zostać ukończona a alternatywą jest pobranie gry za pomocą EA App. 

Instrukcja: 

- pobierz i zainstaluj EA app 

- zaloguj lub zarejestruj się 

- zrealizuj kod gry lub sprawdź czy gra nie jest już widoczna w Bibliotece 

8 Replies

• luki_dv's avatar
    luki_dv
    New Novice
    2 months ago

Posiadam pudelka od tych gier wraz z kodami aktywacyjnymi.

• luki_dv's avatar
    luki_dv
    New Novice
    2 months ago

Nie próbowałem, ponieważ każda gra serii Fifa powinna być na tym koncie, a brakuje 15, 16 i 17 oraz 19. Fifa 20, 21,22,23 widnieją w bibliotece.  Czy macie wgl inne sposoby pomocy niż wciskanie ludziom tekstu, że pewnie nie ten mejl ?

Pomoc ? Zgłosiłem problem dwa dni temu i oczywiście cisza na ten temat, zero odpowiedzi.....

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

luki_dv​ Czy próbowałeś logować się w aplikacji EA innymi mailami? Gracze często zapominają o rejestracji gier na innych kontach. Możesz też skontaktować się z naszymi doradcami na stronie EA help

• I jak problem rozwiązany ? U mnie tez z biblioteki zniknely fifa 15, 16, 17 i ciekawe czy je odzyskam.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 months ago

Upewnij się, czy na pewno logujesz się prawidłowym kontem EA. Prawdopodobnie zarejestrowałeś ją wcześniej na innym koncie. https://help.ea.com/pl/help/ea/ea-app/find-missing-games-from-your-collection/

• brtekm's avatar
    brtekm
    Newcomer
    2 months ago

Niestety ale FIFA13 nie jest widoczna na EA App. Jak temu zaradzić? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Hej nemexis1609​

Aplikacja Origin została już jakiś czas temu zastąpiona przez EA app. W tej sytuacji instalacja gry z płyty nie może zostać ukończona a alternatywą jest pobranie gry za pomocą EA App. 

Instrukcja: 

- pobierz i zainstaluj EA app 

- zaloguj lub zarejestruj się 

- zrealizuj kod gry lub sprawdź czy gra nie jest już widoczna w Bibliotece 

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.55 PostsLatest Activity: 5 days ago