dragonsus2Seasoned Newcomer8 months agoFIFA 26 błąd z rynkiemGdy sprzedały mi się wszystkie karty jakie wystawiłem na rynek transferowy nie dostałem monet Screenshot_20251027-070116.Companion.png797 KB
Recent DiscussionsFc26 to szajs Od 5 dni ciągle mam jakiś problem. Minimum 5/6 razy w trakcie meczu musi mi nagle Ping wywalić 1000 gdzie nigdy wcześniej tak nie było i ścina mi na parę sekund grę, dzisiaj włączyłem draft i zostałe...Odblokowanie rynku transferowego FC 26 Po rozegraniu 3 meczy rush nie otrzymałem karty ewolucji ewolucja wstępu do nagród co teraz zrobić pomoże ktoś? Naprawdę ciekawe Wytykam błędy i ciągle podkreślam, że żadne przegrane nie są dla mnie problemem. Nie mam również problemu z byciem słabym. Jednak non stop czytam nudne teksty o płaczu z mojej strony. Patrzę na prost...Brak zaliczonych punktów w trybie sezony po rozłączeniu gracza Brak zaliczonych punktów po rozłączeniu gracza w trybie sezony Oszustwa w fifa mobile Dzień dobry, Chciałbym zgłosić problem z rozgrywką w EA SPORTS FC Mobile. W wydarzeniu Gerd Müller moim zadaniem jest strzelenie 11 goli w ciągu 90 minut. Mój skład ma OVR 122, a przeciwnik OVR 100...