Forum Discussion

trawki10's avatar
trawki10
New Novice
24 days ago
Solved

FIFA ULTIMATE TEAM

Witam,

Jestem tu nowy i gram w

Ultimate Team.

Mam pewien problem, który powtarza się już kolejny raz. Kupiłem kilka paczek, w których trafiłem kilku dobrych, wymienialnych zawodników. Niestety po kilku dniach znikali z mojego składu – zawsze byli to zawodnicy, których można było sprzedać.

Podobna sytuacja miała miejsce dziś. Wczoraj trafiłem Garetha Bale’a (94, karta wymienialna) oraz dwóch innych graczy. Rozegrałem z nimi kilka meczów, ale dziś rano, po włączeniu gry, zauważyłem, że zniknęli z mojego składu i nie ma po nich żadnego śladu.

Czy mogę to gdzieś zgłosić? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

4 Replies

• trawki10's avatar
    trawki10
    New Novice
    22 days ago

Witam właśnie znikają i to od jakiegoś czasu ale tylko zawodnicy wymienialni kupiłem Podolskiego  po dwóch dniach zostało tylko puste miejsce tak też było w niedzielę nie gram nagminnie w zasadzie na weekendy kupiłem kilka paczek  jak się zaczęło Nieśmiertelni fut trafiłem kilku fajnych Piłkarzy między innymi Garetha Bale’a 94 zagrałem w sobotę  kilka meczów  chciał zagrać rano po włączeniu zobaczyłem że w składzie brakuje 3 piłkarzy z Garetha Bale’a na czele mam tylko piłkarzy nie wymienialnych w zasadzie wymienialni zniknęli 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej trawki10

Witaj serdecznie na forum 🙂 

Zawodnicy nie mogą po prostu zniknąć z konta. Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, mogli oni zostać szybko sprzedani lub wykorzystani do ukończenia wyzwań budowania składu. 

W pierwszym przypadku można skorzystać z opcji odzyskiwania zawodników po szybkiej sprzedaży na Web App i Companion. W przypadku, gdy zawodnik został wysłany do SBC, jest to nieodwracalne, ponieważ wszystkie zgłoszenia do SBC są ostateczne. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart. 

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.33 PostsLatest Activity: 3 days ago