Forum Discussion

3fba8748e5b96069's avatar
3fba8748e5b96069
Seasoned Newcomer
19 days ago
Solved

Limit kont UT

Mam problem, konsole zakupiłem od kogoś, uruchomiłem swoje konto na którym grałem w fc24 ultimate team, następnie poprzez fc24 zakupiłem fc25 w promocji -70%(przez subskrypcje) ale już nie mogę uruchomić trybu ultimate team w fc 25 a wcześniej działało na tym samym koncie i konsoli tylko na fc24. Wyskakuje komunikat "na tym systemie utworzono już zbyt wiele kont" co zrobić?

• Hej 3fba8748e5b96069 

Poprzedni właściciel konsoli osiągnął na niej limit tworzenia kont i nie ma opcji, aby ten limit zwiększyć. W przypadku wyświetlenia się komunikatu "na tym systemie utworzono już zbyt wiele kont" można uruchomić grę, wyłącznie logując się do poprzedniego konta - czyli tylko pierwszy właściciel konsoli ma tą opcję.

6 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 days ago

Oznaczę odpowiedź  EA_Kalina   jako rozwiązanie.  Daj nam znać w przypadku dodatkowych pytań.  

• Tak jak najbardziej mogę, nawet zakup fc25 robiłem poprzez reklamę w fc24. Na fc24 normalnie działa mi Ultimate Team 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    18 days ago

Czy wciąż możesz grać na tym samym koncie PSN w FC 24?

• Mam jeszcze pytanie, dlaczego w takim razie to samo konto działało na fc24 a już na 25 nie. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    18 days ago

Hej 3fba8748e5b96069 

Poprzedni właściciel konsoli osiągnął na niej limit tworzenia kont i nie ma opcji, aby ten limit zwiększyć. W przypadku wyświetlenia się komunikatu "na tym systemie utworzono już zbyt wiele kont" można uruchomić grę, wyłącznie logując się do poprzedniego konta - czyli tylko pierwszy właściciel konsoli ma tą opcję.

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.28 PostsLatest Activity: 6 days ago