Krecik_07
3 months agoRising Newcomer
Problem z Ultimate Team
Witam,
Od dwóch tygodni nie mogę grać w Ultimate Team. Internet na konsoli PS5 jest a grać w Ultimate Team Fc 25 nie mogę. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Witam,
Od dwóch tygodni nie mogę grać w Ultimate Team. Internet na konsoli PS5 jest a grać w Ultimate Team Fc 25 nie mogę. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
Hej Krecik_07
Czy masz już za sobą kroki np. reset routera, podłączenie konsoli za pomocą kabla czy też przetestowanie alternatywnego połączenia (może być hot spot z telefonu).
Daj też znać czy w ustawieniach swojego konta EA masz połączenie z jednym czy kilkoma kontami PSN. Podeślij także historię błędów z konsoli.
Hej,
Tak wszystkie te kroki próbowałem. Wydaje mi się że nie problem jest z moją siecią bo zewnętrzny hot spot też nie działa, tzn gra na nim nie działa. Błędów żadnych nie mam na konsoli.
W ustawieniach z kontami PSN mam 3 połączone konta.
Dołączam się, mam ten sam problem praktycznie odkąd kupiłem konsole czyli jakieś pół roku… albo pisze że nie jestem połączony z ps network albo że jest problem z internetem niewiem o co chodzi ale tracę wiarę w to całe PlayStation
Krecik_07 czy do 1 konta EA masz połączone 3 konta PSN.
Sprawdźcie czy poprzez inne konto PSN możecie rozegrać spotkania online.