Forum Discussion

szalonykosiarz0's avatar
szalonykosiarz0
Rising Newcomer
3 months ago
Solved

Przeniesienie zawartości FC 25

Dzień dobry, może mi ktoś powiedzieć. Czy jak mam dwa konta FC25, i jedno zostało zbanowane na PSN trwale, to czy mogę przenieść zawartość z tego konta na inne konto FC25?

• Przenoszenie zawartości pomiędzy kontami PSN w grze FC 25 jest niemożliwe, nawet jeśli na żadnym koncie nie ma sankcji.

Dodatkowo Edytowałam Twój post ze względu na zasady EA Forums:

• Nie przeklinaj. Nie próbuj też obejść tego zakazu poprzez używanie symboli zamiast liter. Wszyscy w***y, co c****z powiedzieć. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Przenoszenie zawartości pomiędzy kontami PSN w grze FC 25 jest niemożliwe, nawet jeśli na żadnym koncie nie ma sankcji.

Dodatkowo Edytowałam Twój post ze względu na zasady EA Forums:

• Nie przeklinaj. Nie próbuj też obejść tego zakazu poprzez używanie symboli zamiast liter. Wszyscy w***y, co c****z powiedzieć. 

• szalonykosiarz0's avatar
    szalonykosiarz0
    Rising Newcomer
    3 months ago

Po prostu dostałem trwałego bana PSN, nie dostałem bana na koncie EA …  Czyli już mój skład FC25 nie ma szans żebym odzyskał? Dramat, włożyłem w niego sporo siana. Napisał do mnie jakiś śpik wczoraj i mu odpisałem [CM Edit] jako że miałem ostatnio bana na 3 miesiące, teraz dali mi TRWAŁEGO. Czyli rozumiem, że jak odwołanie odrzucą a odrzucą na pewno jak rozmawiałem z gościem z PlayStationNetwork mówił że to jest 50 na 50, to już mogę zapomnieć o moim składzie FC25 który miałem powiązany z kontem PSN? 

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.52 PostsLatest Activity: 4 days ago