Forum Discussion

kkppww's avatar
kkppww
Seasoned Newcomer
29 days ago

Rozłączanie meczu rivals FC 26

Podczas meczu w Rivals w 3 lidze podczas gry meczu rozłącza mecz, nie daje zwycięstw jak wygrywam, nie daje przegranych jak przegrywam. Dzieje się tak od wczoraj, od aktualizacji. Wyłączyło mi się już ogólnie z 10 meczów w taki sposób. Nie jest w stanie dograć Rivals do 30 pkt wymaganych do nagród. Czy ktoś ma jeszcze takie problemy?

3 Replies

• Mam ten sam problem odpalam mecz w rivals i w połowie meczu nagle gra się ścina na sekunde po czym wyskakują mi komunikat „Utracono połączenie z przeciwnikiem. Zwycięzce wyłonimy na podstawie raportu meczowego.” po czym nagle wyświetla się „Rezultat meczu jest analizowany. Wrócisz na ekran główny UT.” nie ważne czy wygrywam czy przegrywam mecz idzie do straty i nic nie tracę ani nie zyskuje z meczy, stoję w miejscu i nawet tygodniowych nagród nie jestem w stanie wbić. Mam jakoś połączona na EA 90/100, komputer też mam sprawny i dobry. Czy ktoś jest w stanie pomóc? bo pisałem do supportu i tutaj utworzyłem na Forum dyskusje ale zero odzewu.

• tredziuuu's avatar
    tredziuuu
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Po ostatniej aktualizacji, od pierwszych minut po niej - nie da się zagrać PIĘCIU minut Rush'a, wywala z meczu. Po 3 minutach Rivals, wywala z meczu. Nie da się zagrać online w imprezie ze znajomymi, czy solo.. To jest tak irytujące, że hit. Ktoś coś z tym zrobi, czy 40% użytkowników ma starać się o zainkasowane pieniądze, na grę i FC pointsy? 

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.100 PostsLatest Activity: 2 days ago