kapixdklNewcomer2 months agoTor przeszkódPo rozegraniu meczu w trybie tor przeszkód, wyrzuca mnie z ultimate team i nie zalicza meczu, wykonałem zadania ale nie dostałem nagród
Featured PlacesFIFA Dyskusja o serii Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago115 Posts
FIFA Dyskusja o serii Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.Latest Activity: 3 days ago115 Posts
Recent DiscussionsDraft Nie otrzymałem nagród z draft, bo zagraniu finału, gra wyświetliła komunikat o błędzie i wyrzuciło mnie do menu. Zalogowałem się ponownie, a w drafcie była możliwość rozpoczęcia nowej gry, bez możliw...Problem Mam problem jak odpalam ultimate team i wchodze w te sezony co sie punkty zbiera to pisze mi ze usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostepna i osiaganie postepów w ramach przepustki sezonow...Problem przy instalacji FC 26 CE-100005-6 Podczas instalacji z płyty CD na PS5 proces instalacji zatrzymuje się na poziomie 52-53% zgłaszając błąd CE-100005-6…. Jak to można obejść, naprawić? Dostałem soft bana jak to obejść? Dostałem soft bana co zrobić by konto bylo odblokowane Problem z odblokowaniem transfer markt Witam, Mam problem z nieodblokowanym sklepem transferowym. Gram juz wiele dni i wykonalem misje potrzebne do odblokowania transfer marktu. Nie chce mi zaliczyc zadania z ewolucja. Gralem to juz wiel...