kapixdklNewcomer3 months agoTor przeszkódPo rozegraniu meczu w trybie tor przeszkód, wyrzuca mnie z ultimate team i nie zalicza meczu, wykonałem zadania ale nie dostałem nagród
Recent DiscussionsNa tym systemie utworzono zbyt wiele kont UT Witam zamówiłem ze strony online lombardu konsole ps4 i kupiłem nowe ea fc 26 gdy próbuje włączyć UT pokazuję mi się błąd "na tym systemie utworzono zbyt wiele kont ut"ktos wiele jak to naprawić?...Pick z ikoną To jakiś żart że ja otwieram najlepszego Picka do zrobienia z sbc i dostaje 3 podstawę **bleep** warte wersje ikon, miałem nadzieję na jakieś nowe lub specjalne a dostałem najgorsze ikony podstawowe ...Oszukanie przez które nie mam wymarzonej karty Ibarbo Witam chciałbym zgłosić że wygrałem mecz wszystko ok wszedłem do menu rozłączyło mnie ale miałem świetne połączenie wszedłem znowu i zobaczyłem że mecz który wcześniej wygrałem mam jako porażke a prz...problemy z logowaniem mam problem z logowaniem sie do fc26 moge normalnie wlaczyc gre ale gdy proboje wejsc do UT lub do kariery gra daje komunikat w tej chwili polaczenie z danym trybem jest nie mozliwe probowalem w apli...Pomóżcie proszę! Na jednej konsoli PlayStation 5 , ale na dwóch kontach, gram z lokatorem w FC26 . Lokator twierdzi np że kiedy wyjdę raz na kilka spotkań (raz bylo tak ze wyszedlem z trzech gier Rivals pod rzad )gry...