kapixdklNewcomer7 months agoTor przeszkódPo rozegraniu meczu w trybie tor przeszkód, wyrzuca mnie z ultimate team i nie zalicza meczu, wykonałem zadania ale nie dostałem nagród
Recent DiscussionsOdblokowanie rynku transferowego FC 26 Po rozegraniu 3 meczy rush nie otrzymałem karty ewolucji ewolucja wstępu do nagród co teraz zrobić pomoże ktoś? Naprawdę ciekawe Wytykam błędy i ciągle podkreślam, że żadne przegrane nie są dla mnie problemem. Nie mam również problemu z byciem słabym. Jednak non stop czytam nudne teksty o płaczu z mojej strony. Patrzę na prost...Brak zaliczonych punktów w trybie sezony po rozłączeniu gracza Brak zaliczonych punktów po rozłączeniu gracza w trybie sezony Oszustwa w fifa mobile Dzień dobry, Chciałbym zgłosić problem z rozgrywką w EA SPORTS FC Mobile. W wydarzeniu Gerd Müller moim zadaniem jest strzelenie 11 goli w ciągu 90 minut. Mój skład ma OVR 122, a przeciwnik OVR 100...FC 26 ICONS - coś poszło nie tak Przy próbie uruchomienia gry na PC pojawia się komunikat: Coś poszło nie tak. Wystąpił problem z Twoim kontem. Może to być problem po naszej stronie, ale sprawdź szczegóły konta i spróbuj ponownie. ...