Utracono połączenie z przeciwnikiem
Hej, od dłuższego czasu męczę się z błędem w fc26 ( w fc25 mialem to samo) podczas meczu online typu fut champions lub division rivals najczesciej w 15 minucie meczu wywala mnie i wyskakuje komunikat „Utracono połączenie z przeciwnikiem. Zwycięzce wyłonimy na podstawie raportu meczowego.” ( mimo tego ze wygrywalem nigdy nie jest uznawana ta wygrana) i od razu drugi „Rezultat meczu jest analizowany. Wrócisz na ekran główny UT.” Próbowałem już naprawdę wiele, typu sprawdzając czy to nie jest wina internetu ale czy to mam podlączony internet z routera przez kabel, przez wifi czy nawet hotspot dzieje sie to samo. Sprawdzałem czy to nie przez jakies podłączone urządzenie bo czasami tamtym komunikatom towarzyszył w prawym dolnym rogu „podlączono nowe urządzenie wejściowe” ale również mimo odłączenia wszystkiego od komputera było tak samo. Pomyślałem także ze to moze wina konta lecz to fc26 mam na innym koncie niż fc25 a tam również towarzyszył mi ten problem. Załączam zdjęcia tych komunikatów poniżej. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam