Forum Discussion

FifiTOKogz's avatar
FifiTOKogz
Rising Newcomer
21 days ago

Utracono połączenie z przeciwnikiem

Hej, od dłuższego czasu męczę się z błędem w fc26 ( w fc25 mialem to samo) podczas meczu online typu fut champions lub division rivals najczesciej w 15 minucie meczu wywala mnie i wyskakuje komunikat „Utracono połączenie z przeciwnikiem. Zwycięzce wyłonimy na podstawie raportu meczowego.” ( mimo tego ze wygrywalem nigdy nie jest uznawana ta wygrana) i od razu drugi „Rezultat meczu jest analizowany. Wrócisz na ekran główny UT.” Próbowałem już naprawdę wiele, typu sprawdzając czy to nie jest wina internetu ale czy to mam podlączony internet z routera przez kabel, przez wifi czy nawet hotspot dzieje sie to samo. Sprawdzałem czy to nie przez jakies podłączone urządzenie bo czasami tamtym komunikatom towarzyszył w prawym dolnym rogu „podlączono nowe urządzenie wejściowe” ale również mimo odłączenia wszystkiego od komputera było tak samo. Pomyślałem także ze to moze wina konta lecz to fc26 mam na innym koncie niż fc25 a tam również towarzyszył mi ten problem. Załączam zdjęcia tych komunikatów poniżej. Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Najnowsza aktualizacja FC 26 v1.1.2 rozwiązała problem z rozłączeniami podczas meczów online, który występował u części graczy na PC. Upewnijcie się, proszę, że macie zainstalowaną najnowszą wersję gry.

• Mam ten sam problem odpalam mecz w rivals i w połowie meczu nagle gra się ścina na sekunde po czym wyskakują mi te same komunikaty co w głównym problemie tej dyskusji, nie ważne czy wygrywam czy przegrywam mecz idzie do straty i nic nie tracę ani nie zyskuje z meczy stoję w miejscu i nawet tygodniowych nagród nie jestem w stanie wbić. Mam jakoś połączona na EA 90/100, komputer też mam sprawny i dobry. Czy ktoś jest w stanie pomóc? bo pisałem do supportu i tutaj utworzyłem na Forum dyskusje ale zero odzewu.

• tredziuuu's avatar
    tredziuuu
    Seasoned Newcomer
    15 days ago

Od ostatniej aktualizacji, 40% graczy ma problem z graniem.. Po ostatniej aktualizacji, od pierwszych minut po niej - nie da się zagrać PIĘCIU minut Rush'a, wywala z meczu. Po 3 minutach Rivals, wywala z meczu. Nie da się zagrać online w imprezie ze znajomymi, czy solo.. To jest tak irytujące, że hit. Ktoś coś z tym zrobi?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

A co pokazało ci w meczu, w którym pojawiła się komunikat „Utracono połączenie z przeciwnikiem. Zwycięzcę wyłonimy na podstawie raportu meczowego" ? (zawsze możesz dołączyć zrzut ekranu z raportu pomeczowego oraz jakosci połączenia).

Warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

About FIFA Dyskusja o serii

Kochasz piłkę nożną? Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii FIFA, Ultimate Team i nie tylko.94 PostsLatest Activity: 18 hours ago