Forum Discussion
@darthpriam "zmieniłem swoje IP" - co masz na myśli?
Zmieniłem lokalizacje mojego komputera z uk na pl.
- 9 years ago
Można wiedzieć jakim cudem udało Ci się odblokować napisy PL?
- 1Guma9 years agoSeasoned Ace
@darthpriam mam nadzieje, że piszesz te wszystkie rzeczy z pełną świadomością legalności podejmowanych decyzji .
Może się powtórzę, ale chcę jak najlepiej... Aby mieć polskie napisy w grze Mass Effect Andromeda musisz kupić grę na terenie kraju: Polska i najlepiej tutaj też ją aktywować.
Sam już zagrywam się w Andromedę z polskimi napisami i powiem Wam szczerze, jest genialna! 🙂 PS Mieszkam w Polsce.
PS Panowie @Mandrivan i @darthpriam proszę o rozwagę w pisaniu różnych wskazówek na publicznym forum. Przypominam, że kontaktować się z innymi użytkownikami możemy również poprzez wiadomość prywatną.
Pozdrawiam,
Sebastian
Nie jestem pracownikiem ani reprezentantem firmy Electronic Arts.
- Anonymous9 years ago
Nie odblokowałem polskich napisów. Widzę z odpowiedzi naszego kolegi, zrobiłem błąd. Bo po wyjeździe z polski kupiłem grę na terenie Angli, a mogłem poczekać i kupić jak wróce do polski. Choć myślałem że wszystko będzie ok i gra dalej będzie po polsku, skoro Orgin był pobrany na terenie polski, konto jest polskie i cała reszta. No ale cóż, mój błąd.
PS. Lokalizację komputera zmieniam, by mieć dostęp do polskiego youtube. bo nie które filmiki jak to zawsze "nie są dostępne na terenie twojego kraju"
- 1Guma9 years agoSeasoned Ace
@darthpriam pamiętaj, że najważniejsze jest Twoje dobro. Zawsze możesz anulować swój pre-order i zaczekać do momentu kiedy wrócisz do polski. Nie namawiam Cię do tego, ale pomagam Ci prześwietlić wszystkie możliwe warianty rozwiązania tego problemu.
Szkoda robić sobie tylko dodatkowego kłopotu i robić zwrot później gdy stwierdzisz, że naprawdę ciężko Ci się gra bez polskich napisów. Trzymam za Twoją polską drogę do Andromedy mocno kciuki :eahigh_file:
Nie poddawaj się.