Forum Discussion
1 Reply
Witam. Podepnę się pod Pana ze swoim problemem dotyczącym tego samego tematu. Ponieważ Panią Patrycją nie można się skontaktować, a HQ Answer zmusza do wykonywania tych samych czynności w kółko bez sensu, napisałem maila w odpowiedzi na "pomoc" od EA, ale nie mam pewności że go odczytają, więc niżej go napiszę w nadziei, że ktoś go jednak odczyta I zareaguje.
"Przepraszam, ale mam wrażenie że moja prośba nr 59505599 nawet nie była odczytana, bo tak wynika z treści wiadomości którą dostałem w odpowiedzi. Ponadto, w odpowiedzi najprawdopodobniej opuszczone słowo "nie". Inaczej wychodzi, że państwo jesteście w stanie zmieniać język.Powiem w sposób prostszy. Mieszkam w Polsce. Potrzebuję uruchomić grę ME Andromeda z rosyjskimi napisami że względu na to że uczę się tego języka. Nie korzystam z wersji piratskiej. Specjalnie kupiłem rozszerzenie Delux, gdzie w opisie jest podany język rosyjski jako obsługiwany. Niestety nie mam możliwości przyłączenia języka w ustawieniach gry. Chyba to nie problem stworzyć teczkę z plikami np. "language switch" która uruchomi taką opcję? Zwłaszcza, że pliki z tekstem są w grze!Pomimo licznych bugów, słabej optymizacji, totalnie niewykorzytanej fabuły itp... graczy jednach kupują tę grę, i pomimo dość kontrowerstjnej polityki EA pozostają lojalni wobec legalnego źródła. Myślę, że warto to docenić.Proszę o potraktowanie sprawy trochę bardziej rzetelnie.Z poważaniem."