Forum Discussion

1Guma's avatar
1Guma
Seasoned Ace
5 years ago
Solved

"Błąd cenowy?" MASS EFFECT™ EDYCJA LEGENDARNA: DLA POSIADACZY ME3 - STEAM

@EA_Kuba cześć

Kuba na steamie pojawiła się specjalna oferta dla posiadaczy Mass Effect 3. Niestety to wygląda na dużą pomyłkę. Podeślę Ci 2 screeny. Zareaguj proszę w tej sprawie 😉 Za normalną wersję zapłacę: 242,91zł a za MASS EFFECT™ EDYCJA LEGENDARNA: DLA POSIADACZY ME3 - 291,19zł

Pozdrawiam,

guma

• @EA_Kuba EDIT:

Wydaje mi się, że znam już powód tego "błędu" cenowego. Jeżeli nie mamy zakupionej na własność gry Mass Effect 3 tylko w abonamencie to nie zalicza nam tej promocji 🙂

Sorki za problem.

2 Replies

• 1Guma's avatar
    1Guma
    Seasoned Ace
    5 years ago

@EA_Kuba EDIT:

Wydaje mi się, że znam już powód tego "błędu" cenowego. Jeżeli nie mamy zakupionej na własność gry Mass Effect 3 tylko w abonamencie to nie zalicza nam tej promocji 🙂

Sorki za problem.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @1Guma 

Klikając "Informację o pakiecie" znalazłem poniższą informację:

Jeśli kupiłeś lub kupiłaś grę Mass Effect 3 między 11 czerwca 2020 r. a 14 maja 2021 r., oferta dla posiadaczy ME3 dotycząca Edycji Legendarnej gry Mass Effect™ jest skierowana właśnie do Ciebie.
    Jeśli wybierzesz ten specjalny pakiet dostępny wyłącznie w usłudze Steam, od teraz aż do premiery Edycji legendarnej gry Mass Effect zapłacisz za nią 17% mniej.
    Zakup tego pakietu nie spowoduje usunięcia gry Mass Effect 3 z Twojej biblioteki – jeśli masz ją już kupioną, nigdzie nie zniknie.

Z opisu wynika, że oferta skierowana jest do osób, które kupiły grę w określonym czasie poprzez Steam. 

Featured Places

Node avatar for Mass Effect Dyskusja o serii

Mass Effect Dyskusja o serii

Los galaktyki leży w twoich rękach. Dołącz do forów społeczności Mass Effect i opowiedz nam, jak będziesz o nią walczyć.Latest Activity: 2 months ago
486 Posts